Η Αντιγόνη Νεοφύτου φόρεσε την πλισέ φούστα με τα λευκά sneakers της και απογείωσε το combo

Το πιο ενημερωμένο σύνολο για αυτό το φθινόπωρο φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ας μιλήσουμε για μία από τις αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες, σε μία σειρά που παρακολουθούμε λίγο-πολύ όλοι. Μιλάμε για την Αντιγόνη Νεοφύτου και τη «Γη της Ελιάς», την τηλεοπτική Μαρίνα,ένα ρόλο που μας απασχόλησε και θα μας απασχολήσει όπως φαίνεται και στο μέλλον. Όπως όλοι ξέρουμε η Αντιγόνη είναι χορεύτρια και ηθοποιός και αυτό ίσως φανερώνει κάποια πράγματα και για το χαρακτήρα, αλλά και το στυλ της. Είναι μια κοπέλα με έντονη προσωπικότητα, που κάνει τα σύνολα της κάθε φορά ξεχωριστά, συνδυάζοντας τις πιο επίκαιρες τάσεις κάθε σεζόν. Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα, ρίχνωντας μια ματιά στο Instagram profile της, όπου θα δεις όλα τα σύνολα της και θα πάρεις μια γεύση για όσα σου γράφω παραπάνω.

https://www.instagram.com/p/CiK4HzXIqWU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πλισέ φούστα + sneakers: O συνδυασμός που λειτουργεί πάντα.

Αυτή τη φορά, η Αντιγόνη ανέβασε μία φωτογραφία με ένα απλό, casual look της μετά από αρκετό καιρό που είχε να ανεβάσει κάτι. Και επέλεξε το πιο δυνατό combo του φθινοπώρου: την πλισέ, mini φούστα και τα λευκά sneakers. Αρχικά, η συγκεκριμένη φούστα δεν πρέπει να λείπει από τη φετινή σου γκαρνταρόμπα, ειδικά στο versatile μαύρο που επέλεξε και η Αντιγόνη. Από πάνω το συνδύασε με ένα απλό, μαύρο top με λεπτές τιράντες τύπου spaghetti και έδεσε ένα φωτεινό, μπλε πουλόβερ χιαστί πάνω στο στήθος της. Όλο μαζί το συγκεκριμένο outfit είναι ότι πιο minimal και ενημερωμένο μπορείς να φορέσεις, ακολουθώντας την τάση του preppy style.

https://www.instagram.com/p/Cj7k1UwgOwn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από κάτω επέλεξε ένα ζευγάρι λευκά, δερμάτινα sneakers από τη New Balance, ένα σχέδιο που βρίσκεται στην κορυφή των most wanted sneakers ήδη από τον περσινό χειμώνα. Και έκανε την καλύτερη επιλογή. Δες το look της και πάρε το απαραίτητο inspo, για να φορέσεις και εσύ την πλισέ, mini φούστα σου στο σχολείο αλλά και τη βόλτα με τις φίλες σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved