15 μανικιούρ για το Halloween που είναι spooky και συγχρόνως κομψά

Το Halloween πλησιάζει και ήρθε η ώρα να μπεις για τα καλά στο mood. Ξεκίνα, λοιπόν, να βάζεις στο θέμα… τα νύχια σου!

Spooky season is on! Το Halloween είναι πιο κοντά από ποτέ, το Instagram και το TikTok είναι εκεί για να μας το υπενθυμίζουν καθημερινά και δεν γινόταν κι εμείς να μη… βάλουμε το λιθαράκι μας για να μπεις και εσύ σε αυτό το mood. Με τι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε; Μα, φυσικά, με Halloween nails.

Δεν θα σε βάλω στο σκληροπυρηνικό Halloween, όμως, από σήμερα ούτε σε μανικιούρ με πολλά αίματα, κολοκύθες και ανθρώπινους σκελετούς. Θέλω να το πάμε βήμα-βήμα και αποφάσισα να κάνουμε είσοδο στη Halloween season με μανικιούρ αυτού του θέματος μεν, αλλά που είναι κομψά και ίσως και να μπορούσες να τα δοκιμάσεις και οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου.

Έτοιμη για Halloween party; Ντύσου... σφουγγάρι μπάνιου σαν την Dakota Fanning

Ας δούμε όμως πρώτα τι γιορτάζουμε το Halloween

Θα ξεκινήσω από το βασικότερο! Το Halloween είναι αμερικανικό έθιμο, γιορτάζεται κάθε βράδυ της 31ης Οκτωβρίου και κατά τη διάρκειά του συμβαίνουν παράξενα και «τρομακτικά» πράγματα. Φωτισμένες κολοκύθες, ανθρώπινοι σκελετοί, χαρούμενα φαντάσματα, μάγισσες πάνω σε σκούπες κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους των αμερικανικών πόλεων. Τα τελευταία χρόνια (σχεδόν) όλα αυτά συμβαίνουν και στην Ελλάδα.

Παιδιά γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι τραγουδώντας και οι νοικοκυρές τούς προσφέρουν κέικ η ζαχαρωτά για την ανάπαυση των ψυχών των νεκρών. Τα παιδιά φορούν τις τρομακτικές στολές τους και γυρνούν στη γειτονιά ζητώντας κεράσματα. Όταν η πόρτα ανοίξει, φωνάζουν «Trick or treat?» (φάρσα ή κέρασμα;) και… αλίμονο σε όποιον δεν έχει να τους δώσει σοκολάτες και καραμέλες!

Πάμε για Halloween nails;

Και τώρα που έμαθες εν συντομία την ιστορία του Halloween, είσαι έτοιμη για Halloween nail inspo; Στην gallery θα βρεις 15 υπέροχα μανικιούρ με Halloween vibes στο χρώμα της κολοκύθας, σε ασπρόμαυρο που να θυμίζει φάντασμα, με κόκκινα στοιχεία που να θυμίζουν αίμα, αλλά… όλα είναι τόσο κομψά όσο δεν φαντάζεσαι.



Μπορείς, δηλαδή, να δοκιμάσεις αυτά τα μανικιούρ και οποιαδήποτε άλλη περίοδο του χρόνου, αν το θέλεις. Ας μη λέμε άλλα, βέβαια. Για check την gallery και πάρε ιδέες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα οργανώσεις το τέλειο Halloween party με ό,τι έχεις στο σπίτι σου

Halloween season! Το eyeliner trick που θα κάνει spooky το μακιγιάζ σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved