Το fleece είναι η μεγαλύτερη τάση του χειμώνα που θα μας κρατήσει ζεστές και stylish

Ένα ζεστό και μαλακό ύφασμα που επιστρέφει από τα 00s.

Τα έχουμε πει και θα τα λέμε ξανά και ξανά. Τα 00s, δηλαδή η δεκαετία του 2000, είναι η μεγαλύτερη τάση, που έχει έρθει στο προσκήνιο ήδη από την προηγούμενη χρονιά και φέτος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ, γιατί είναι απόλυτα cool και stylish, με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, γιατί αυτές οι τάσεις έχουν παράλληλα ένα cult και fun στοιχείο. Όλα αυτά μαζί κάνουν το Y2K look ακαταμάχητο.

Επίσης, να σημειώσουμε ότι έχεις πάρα πολλές επιλογές, όπως είναι τα χαμηλοκάβαλα items, τα chunky παπούτσια, τα πλαστικά αξεσουάρ με χάντρες και όλα αυτά τα prints και τα διαφορετικά υφάσματα που μας έρχονται από εκείνη τη δεκαετία.

TikTok fashion! Οι κοντές fluffy μπότες έχουν γίνει viral - Πώς τις φορούν οι influencers

https://www.instagram.com/p/CaXl74pp97c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανάμεσα σε όλα αυτά, ξαναείδαμε και ένα ύφασμα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα κουβερτάκια του καναπέ, το fleece. Μην σου κάνει καθόλου εντύπωση! Το fleece ήταν ένα αγαπημένο ύφασμα στα 00s και το φορούσαν όλοι με μανία. Ειδικά τα hoodies και sweaters ήταν το πιο συνηθισμένο item που θα μπορούσες να δεις σε ένα σχολείο. Το πιο κλασικό σχέδιο, το οποίο είναι και πάλι τάση, είναι το άνετο fleece πουλόβερ, με λάστιχα στα μανίκια και το τελείωμα, αλλά και ένα μικρό φερμουάρ στη λαιμόκοψη. Αν ρίξεις μια ματιά στις ταινίες της περιόδου, θα πάρεις το καλύτερο inspo.

https://www.instagram.com/p/Cbxyo34tHEy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το fleece ύφασμα είναι η πιο cozy τάση του φθινοπώρου

Όλο αυτό το στυλ, ίσως σου θυμίσει λίγο το ορειβατικό look, που ήταν επίσης στη μόδα πέρυσι, αλλά εδώ δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Και αυτό γιατί δεν θα συνδυάσεις το fleece sweater σου μόνο με φόρμες και denims, αλλά και με τα φορέματα και τις φούστες σου. Μην φοβηθείς τη διαφορά στον όγκο, γιατί αυτό είναι και το όλο παιχνίδι ενός τέτοιου outfit. Ένα χαριτωμένο, girly φόρεμα με ένα χοντρό fleece πουλόβερ και ένα ζευγάρι μποτάκια είναι αρκετά για να υιοθετήσεις την τάση, που φοράνε ήδη τα πιο ενημερωμένα it girls, όπως η Bella Hadid και Iris Law.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3 σύνολα με 3 διαφορετικά φθινοπωρινά παντελόνια από την Emma Chamberlain

H Charli D' Amelio είναι η βασίλισσα του Y2K style- 3 σύνολα για να αντιγράψεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved