Η Nicola Peltz έχει βρει το αγαπημένο της go to φθινοπωρινό outfit

Η Nicola μας δείχνει το πιο stylish φθινοπωρινό της look από το Παρίσι.

Η Nicola Peltz και ο Brooklyn Beckham είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια, που μας αρέσει να παρακολουθούμε. Και οι δύο έχουν φανταστικά Instagram accounts, όπου μοιράζονται μαζί μας στιγμές από τα ταξίδια τους και τη ζωή τους σαν νιόπαντρο ζευγάρι, μετά τον γάμο της χρονιάς που έκαναν στο πατρικό της νύφης. Η Nicola είναι μία πολύ όμορφη και στυλάτη κοπέλα και φροντίζει να υιοθετεί όλα τα latest trends της Gen Z. Όπως, είναι λοιπόν φυσικό, λατρεύει, όπως και εμείς, το Y2K style. Εκείνο, δηλαδή, το στυλ που μας έρχεται από τη δεκαετία του 2000 και είναι η απόλυτη τάση για φέτος.

H Nicola Peltz είναι απλά αγνώριστη μετά την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Την τελευταία εβδομάδα το αγαπημένο μας ζευγάρι βρίσκεται στις διάφορες πρωτεύουσες του κόσμου, με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά όλες τις Εβδομάδες Μόδας, και κάνει φανταστικές εμφανίσεις. Η Nicola έχει ανεβάσει όλα τα looks της από το ταξίδι τους στο μαγευτικό Παρίσι και εμείς ξεχωρίσαμε το outfit που δεν αποχωρίζεται στις βόλτες της στην πόλη. Είναι εύκολο, άνετο και ultra fashionable, και θα θέλεις σίγουρα να το αντιγράψεις και εσύ. Να σου πω, μάλιστα, ότι είναι τέλειο και για πρωινές και για βραδινές εμφανίσεις, οπότε δες προσεκτικά όλες τις λεπτομέρεις παρακάτω.

Το go to outfit της Nicola θα σε κάνει να κολλήσεις!

https://www.instagram.com/p/Ci-6SH4PBBh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Nicola ξεκίνησε με ένα κλασικό combo, δίνοντας του ένα ενημερωμένο τόνο με τα κατάλληλα items. Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζει τα αγαπημένα της φορέματα με μία midi, δερμάτινη καμπαρντίνα και ένα ζευγάρι μαύρε μπότες σε στυλ κάλτσα, με τακούνι πλατφόρμα. Στην πρώτη της εμφάνιση διάλεξε ένα εφαρμοστό, mini, chaki φόρεμα σε ελαστικό ύφασμα, ενώ στο δεύτερο look της την είδαμε με το ίδιο ακριβώς πανωφόρι και παπούτσια και διαφορετικό φόρεμα. Επέλεξε, δηλαδή, ένα 90s, ρομαντικό slip dress, σε λευκό χρώμα και κάπιοια beige prints. Η μαύρη, μεγάλη κορδέλα που βάζει στα μαλλιά της και τα γυαλιά ηλίου της είναι τα αξεσουάρ, που το απογειώνουν. Πάρε το απαραίτητο inspo από τη Nicola Peltz και γίνει και εσύ το απόλυτο Y2K icon!

nicola peltz dress boots

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος

Η αλλαγή στο Instagram του Brooklyn Beckham μετά τον γάμο του με τη Nicola Peltz

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved