Τα δίπατα slides είναι τα μόνα παπούτσια που χρειάζεσαι για το φθινόπωρο

Άνετα και fun μπορούν να κάνουν τα σύνολά σου να ξεχωρίζουν!

Τα παπούτσια είναι ένα δύσκολο task το φθινόπωρο. Και αυτό γιατί η θερμοκρασία και οι εναλλαγές του καιρού κάνουν πολύ δύσκολη τη σωστή επιλογή. Έχει πολύ κρύο για πέδιλα και πολλή ζέστη για μποτάκια. Οπότε καταλήγεις συνήθως με ένα ζευγάρι sneakers. Αν όμως θέλεις να φορέσεις κάτι πιο ιδιαίτερο και σύγχρονο; Σου έχω τη λύση! Το πιο επίκαιρο trend από τα 00s, τα slides πλατφόρμες, έχουν κάνει την επιστροφή τους και ήρθε η στιγμή να τα βάλεις και εσύ στην ντουλάπα σου.

Θα παρατήρησες ήδη από το καλοκαίρι ότι οι δίπατες σαγιονάρες ήταν η απόλυτη τάση, που τη φορέσαμε όλες με τα mini φορέματα και τις φούστες μας. Ακόμα και τα πιο γνωστά μοντέλα, όπως η Gigi και Bella Hadid και η Kendall Jenner, φορούσαν καθημερινά το συγκεκριμένο σχέδιο. Έτσι τώρα που μπήκαμε στο φθινόπωρο, η καλοκαιρινή αυτή τάση άλλαξε και μεταμορφώθηκε στα δίπατα slides. Οι chunky πάτοι είναι ένα πολύ αγαπημένο μας στοιχείο από τη δεκαετία του 2000 και θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το χειμώνα που έρχεται.

4 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις νέα αθλητικά παπούτσια

platformed mules 4

Πώς να φορέσω τα δίπατα slides

Πώς μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ το trend; Ας ξεκινήσουμε από τα γνωστά μας κλειστά mules, που μπορείς να βρεις στην πιο απλή τους εκδοχή με μαύρο τρακτερωτό πάτο ή στην πιο updated, με ξύλινο πάτο και διακοσμητικά τρουκς. Το αμέσως επόμενο σχέδιο, που είναι και το αγαπημένο μου, είναι τα slides, εκείνα δηλαδή τα mules με το χοντροκομμένο πάτο και τα μεγάλα λουριά, που μας θυμίζουν τα παπούτσια της Barbie. Τα συγκεκριμένα είναι ιδανικά για μια βραδινή βόλτα με τους φίλους σου ή για κάποια fun δραστηριότητα, όπως το bowling, γιατί ταιριάζουν και με παντελόνια, αλλά και με φορέματα και φούστες.

https://www.instagram.com/p/CdM1Einr1uJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
platformed mules 3

Είναι το ιδανικό παπούτσι για τα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου, που θα θέλεις να γυρνάς με τους φίλους σου στην πόλη και να νιώθεις άνετη και στυλάτη. Δοκίμασε τα και θα είσαι το πιο cool κορίτσι της παρέας!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved