Το δέρμα θα είναι η απόλυτη τάση του χειμώνα και η Dua Lipa το φοράει ήδη

Η Dua Lipa είναι το πιο hot style icon και το δέρμα είναι η αγαπημένη της τάση για τον φετινό χειμώνα.

Η βασίλισσα της pop σκηνής, η αγαπημένη μας Dua Lipa, βρίσκεται στο Παρίσι για τα νέα της shows και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί με τον αγαπημένο της φίλο και γνωστό σχεδιαστή μόδας, Simone Porte Jacquemus. Οι δυο τους βγήκαν για φαγητό και πέρασαν τον χρόνο τους στο υπέροχο νέο σπίτι του Jacquemus, όπου έκαναν βίντεο για το Tik Tok και το Instagram. Εκεί μας έδειξε και το φανταστικό της look.

Η Dua Lipa γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της με ένα super glam look

Η Dua φόρεσε ένα wide leg, χαμηλοκάβαλο παντελόνι σε σκούρο σοκολατί χρώμα και ένα φανταστικό halter μπλουζάκι σε λαμπερό πορτοκαλί, με βολάν μπροστά στο στήθος. Το συνδύασε με matching γόβες σε πορτοκαλί χρώμα, επίσης. Αυτό, όμως που ξεχώρισε ήταν σίγουρα η λαμπερή υφή του παντελονιού της. Ένα ιδιαίτερο δέρμα, σε στυλ croco, που είχε την glossy υφή του vinyl.

Όπως είδαμε και στις υπόλοιπες φωτογραφίες που ανέβασε, το δέρμα είναι μάλλον η αγαπημένη της τάση, αφού και στα τρία τελευταία της σύνολα έβαλε κάτι δερμάτινο. Αγαπήσαμε το biker corset της, σε μαύρο χρώμα με τα έντονα, rock φερμουάρ, αλλά και το δερμάτινο σετ με παντελόνι και «σακάκι», που συνδύασε μαζί με ένα crop, γαλάζιο πουκάμισο με ρίγες. Το εφέ του παλιού-φθαρμένου πάνω στο δέρμα, το έκανε να φαίνεται ακόμα πιο cool!

unknown 307987466 500750018141814 5240933563082563319 n
unknown 307908451 190204380052448 4013898889929294479 n

Πώς μπορείς, λοιπόν, να υιοθετήσεις και εσύ την τάση; Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν χρειάζεται κάτι να είναι κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα, αφού στην αγορά θα βρεις πάρα πολλές και οικονομικές επιλογές σε eco leather ποιότητα. Για αρχή, επένδυσε στο κλασικό μαύρο δερμάτινο jacket, που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Έπειτα, ψάξε για ένα ωραίο δερμάτινο παντελόνι, σε φαρδιά ή και στενή γραμμή, που δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα μαύρο. Το μπορντώ, το καφέ και το σκούρο πράσινο είναι εξίσου ωραίες επιλογές. Τέλος, μπορείς πάντα να βάλεις και ένα φόρεμα με δερμάτινη υφή, που μπορείς να συνδυάσεις ιδανικά και με τα μποτάκια σου, αν βγεις το Σάββατο με τις φίλες σου.

https://www.instagram.com/p/Civx2Urqy3j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες τα looks της Dua Lipa από το Παρίσι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Dua Lipa «ντύθηκε» Ariana Grande σε συναυλία της και οι fans αντέδρασαν

Το καλό σου φόρεμα μπορείς να το φοράς και κάθε μέρα - Εμπνεύσου από την Dua Lipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved