Yesss! Η Charlie και η Dixi D’ Amelio ετοιμάζουν τη δική τους skincare σειρά

Οι αγαπημένες σου TikTokers θα κυκλοφορήσουν σειρά περιποίησης της επιδερμίδας και εσύ πολύ σύντομα θα μπορείς να κάνεις δικά σου τα προϊόντα τους.

Selena Gomez, Hailey Bieber, Kylie Jenner… Είναι τόσες πολλές οι teen stars που έχουν «εισβάλει» στον χώρο της ομορφιάς και έχουν δημιουργήσει τα δικά τους brands, που πραγματικά δεν ξέρεις ποιας celebrity τα προϊόντα να διαλέξεις. Ετοιμάσου να διχαστείς κι άλλο τώρα, γιατί οι διάσημες αδελφές και TikTokers, Charli και Dixi D’ Amelio, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τη δική τους σειρά περιποίησης της επιδερμίδας.

Charli D'Amelio: Η νέα της ανάρτηση ξεπέρασε τα 3 εκ. likes γιατί είναι πολύ cool

Όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα για τη skincare σειρά των Charli και Dixi DAmelio

D’ Amelio Brands θα λέγεται η σειρά περιποίησης που θα λανσάρουν οι αδερφές D’ Amelio σε μια προσπάθεια να επεκτείνουν την επιρροή τους στον χώρο της ομορφιάς. Γιατί μην ξεχνάς ότι ήδη τα δύο κορίτσια έχουν συνεργασίες τόσο στον χώρο της μόδας όσο και του beauty.

Η Dixie φέτος συνεργάστηκε με την Puma, ενώ τον περασμένο Ιούνιο η Charli κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα, Born Dreamer. Μαζί, η Charli και η Dixi D’ Amelio, έχουν επίσης μια σειρά ρούχων σε συνεργασία με τη Hollister, τη Social Tourist, από το 2020.

Και τώρα, η δημιουργία του brand D'Amelio αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής για να έχουν την ευκαιρία οι δύο διάσημες αδελφές και TikTokers να σταματήσουν τις εμπορικές συμφωνίες με διάσημα brands και να ρίξουν όλο το βάρος τους στα δικά τους εμπορικά σήματα. Σύμφωνα με το Bloomberg, «ο πατέρας τους, Marc D'Amelio, θα διευθύνει τη νέα επιχείρηση, η οποία έχει ήδη ενσωματωθεί στις υπάρχουσες επιχειρήσεις της οικογένειας».

Τι θα περιέχει, όμως, το D’ Amelio Brands; Μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2022, αλλά και σειρά με παπούτσια.

Η Charli DAmelio είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής TikToker στον κόσμο

Η 18χρονη Charli και η 21χρονη Dixie – από τότε που έγιναν διάσημες το 2019 στο TikTok- ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο στα social media. Η Charli D’ Amelio είναι πλέον η δεύτερη πιο δημοφιλής δημιουργός στο TikTok και αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 146 εκατομμύρια ακόλουθους.

https://www.instagram.com/p/CgUoGmVJmAv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η οικογένεια έχει, επίσης, δική της τηλεοπτική εκπομπή, το D'Amelio show, η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται για 2η σεζόν στις 28 Σεπτεμβρίου στο Hulu. Και η επιτυχία συνεχίζεται! Και οι δύο αδελφές κλείνουν διαρκώς συμφωνίες με πολύ διάσημα brands, ενώ ήδη οι δυο τους έχουν 6 εκατομμύρια δολάρια κεφάλαιο για να βάλουν στο νέο brand τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το μυστικό της Charli D’Amelio για να αποκτήσεις χιλιάδες followers στο Tik- Tok

Rafael Kas: «Έχω γνωρίσει θαυμάστριά μου μέσω TikTok και βγήκαμε ραντεβού»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved