New trend alert: Η Αντιγόνη Νεοφύτου φόρεσε το γιλέκο της σαν top

Δες πώς φόρεσε την πιο ενημερωμένη τάση της σεζόν η αγαπημένη μας Μαρίνα από τη Γη Της Ελιάς. 

Η Αντιγόνη Νεοφύτου είναι από τα πιο αγαπημένα μας style icons. Η γνωστή μας Μαρίνα από τη σειρά του MEGA, «Η Γη Της Ελιάς», έχει έναν από τους πιο ενδιαφέροντες λογαριασμούς στο Instagram και το Tik Tok, όπου μας δείχνει το κάθε νεό σύνολο, που δημιουργεί στην καθημερινότητά της. Το στυλ της θα το χαρακτηρίζαμε casual chic με statement κομμάτια, τα οποία φαίνεται ότι επιλέγει προσεκτικά. Όλα τα βασικά χρώματα, όπως το λευκό, το μαύρο και το μπεζ μπλέκονται με bold επιλογές, όπως το πράσινο, το κίτρινο και το κόκκινο.

Η Αντιγόνη φαίνεται να παρακολουθεί όλες τις νέες τάσεις, αν κρίνουμε από τα outfits που βλέπουμε να μας προτείνει. Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, έκανε ένα ταξίδι στο Μιλάνο, από όπου μοιράστηκε μαζί μας όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τις δραστηριότητες της εκεί. Και ανάμεσα σε όλες τις άλλες λεπτομέρειες ξεχωρίσαμε και το πιο ανανεωμένο trend, που μας έδειξε στην τελευταί της ανάρτηση.

Το πιο εύκολο trick: Φόρα το γιλέκο σου σαν top.

Η Αντιγόνη ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία της από το κέντρο του Μιλάνου, όπου απόλαυσε μία βραδινή βόλτα με το πιο stylish, φθινοπωρινό σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα wide leg, μαύρο παντελόνι με τσάκιση και χαμηλή μέση. Από μέσα φορούσε μάλιστα και ένα κλασικό, λευκό σλιπάκι Calvin Klein και άφησε το λάστιχο με το signature logo του να φαίνεται. Το top, όμως ,που επέλεξε έκανε πραγματικά τη διαφορά. Αντί να το συνδυάσει με ένα απλό crop top, η Αντιγόνη προτίμησε να χρησιμοποιήσει ένα γιλέκο με floral print και μαύρη πλάτη. Η γραμμή του ήταν oversized και η αγαπημένη μας ηθοποιός το έκανε ακόμη πιο επίκαιρο, κουμπώνοντας μόνο το πρώτο κουμπί. Το look ολοκληρώθηκε με μία μαύρη mini bag.

https://www.instagram.com/p/CiK4HzXIqWU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται για ένα πολύ εύκολο και έξυπνο styling trick, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και εσύ αντίστοιχα με τα γιλέκα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Ταιριάζει τέλεια με τα τζιν και τα υφασμάτινα παντελόνια σου, αλλά και με τις mini φούστες σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved