Old Money Aesthetic: Η τάση που το TikTok έφερε πάλι στο προσκήνιο και ήρθε για να μείνει

Η αισθητική που λατρεύει το TikTok και δε χρειάζεσαι ακριβά items για να υιοθετήσεις! 

Μπορεί η μόδα να εξελίσσεται και να γεννιούνται κάθε σεζόν νέες τάσεις, αλλά η αισθητική του «old money» υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και χάρη στο TikTok δεν φαίνεται να πηγαίνει πουθενά.

Ο όρος «old money» αναφέρεται παραδοσιακά σε πλούσιους ανθρώπους που κληρονόμησαν τον πλούτο τους, συνήθως από μια σειρά προγόνων που τον κληρονόμησαν επίσης. Το «new money», από την άλλη πλευρά, αναφέρεται σε εκείνους που έγιναν πλούσιοι αργότερα στη ζωή τους και των οποίων τα στυλ συχνά (και μερικές φορές άδικα) απορρίπτονται ως πολύ έντονα και φανταχτερά.

DIY: 4 μάσκες προσώπου με σοκολάτα για λαμπερό και αψεγάδιαστο δέρμα

Μια old τάση που το TikTok ξαναέφερε στο προσκήνιο

Η αισθητική του «old money», αλλιώς γνωστή ως «quiet luxury», αποτελείται συχνά από μονόχρωμα και διακριτικά πολυτελή ρούχα. Αν δε ανατρέξεις σε παλιές, εφηβικές ταινίες των 90s και των 80s αυτό το στυλ θα το δεις σίγουρα.

Μερικοί βλέπουν την αισθητική του «old money» ως αριστοκρατική και εκλεπτυσμένη, ενώ άλλοι τη θεωρούν αδιάφορη και ξεπερασμένη.

https://www.instagram.com/p/ChqDLJiK5wg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όμως στο TikTok φαίνεται να γίνεται ένας χαμός με αυτή την αισθητική και να αποτελεί μεγάλη τάση μιας και οι χρήστες τελευταία έχουν πάθει εμμονή.

Μπορείς να δημιουργήσεις τα απόλυτα «old money» outfits με πολύ οικονομικά items!

Η απλότητα αυτών των outfits δημιουργεί ένα παράδοξο ενδιαφέρον: τα σύνολα που δεν φωνάζουν ακρίβεια, είναι στην πραγματικότητα αντιπροσωπευτικά ακριβών items. Αυτό το παράδοξο συναρπάζει την κοινότητα του TikTok που έχει βομβαρδιστεί με βίντεο να προβάλλουν την τάση.

Δεδομένου ότι το hashtag #oldmoneyaesthetic στο Tiktok έχει πάνω από 320 εκατομμύρια προβολές ενώ το #oldmoney έχει 1 δισεκατομμύριο προβολές, είναι δίκαιο να πούμε ότι η τάση του «old money» ήρθε για να μείνει και εσύ μπορείς να την υιοθετήσεις (εάν σε ενδιαφέρει) με πολύ οικονομικά items.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#WelcomeFall: 6 τάσεις στα jeans που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Το TikTok hack που υπόσχεται τέλειο μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο μόνο... με ένα κραγιόν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved