Ναι! Υπάρχει σωστό μέγεθος ζώνης και με αυτά τα 6 tips θ' ανακαλύψεις το δικό σου

Σοβαρή ερώτηση: Ποιο μέγεθος ζώνης είναι ιδανικό για μένα; 

Η απάντηση στους περισσότερους κανόνες και αινίγματα της μόδας είναι συνήθως αρκετά απλή. Το μαύρο ταιριάζει πραγματικά με το καφέ; Ναι! Μπορώ να φορέσω σκακιέρα με φλοράλ; Γιατί όχι; Η μόδα είναι μια μορφή αυτοέκφρασης και δημιουργίας. Ωστόσο, σε κάποια πράγματα υπάρχει σωστό μέγεθος και καλή εφαρμογή. Πάρε, για παράδειγμα, τη ζώνη.

Μπορεί να θεωρείς την αγορά μιας ζώνης εύκολη, αλλά σε πληροφορώ ότι δεν είναι και τόσο και χρειάζεται να ξέρεις μερικά πράγματα πριν διαλέξεις την ιδανική για σένα. Αν σκεφτείς το θέμα λίγο παραπάνω, προκύπτουν τόσες πολλές ερωτήσεις: Θέλω μια στενή ζώνη ή μια φαρδιά ζώνη; Τι μέγεθος ζώνης να πάρω; Γιατί... Ναι, υπάρχει και μέγεθος στη ζώνη.

#WelcomeFall: 6 τάσεις στα jeans που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Παρακάτω σου έχω 6 tips για να βρεις το ιδανικό μέγεθος ζώνης για σένα. Η ζώνη που θα αγοράσεις θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου!

Μέτρησε το μέγεθος της ζώνης σου

Ο καλύτερος τρόπος για να βρεις την τέλεια εφαρμογή για μια ζώνη είναι πάντα να χρησιμοποιείς μια μεζούρα και τον οδηγό μεγέθους από τη συγκεκριμένη μάρκα από την οποία αγοράζεις. Δεν υπάρχει γενικός κανόνας που πρέπει να ακολουθείς όταν συγκρίνεις μέγεθος ρούχων και μέγεθος ζώνης.



Το μέγεθος της ζώνης ποικίλλει ανάλογα με τις επωνυμίες, επομένως το τυπικό μικρό, μεσαίο, μεγάλο μέγεθος μπορεί να μην είναι το ίδιο για διαφορετικούς σχεδιαστές. Φυσικά, εάν είσαι μεσαίο μέγεθος, είναι πιθανό να είσαι περίπου μεσαίου μεγέθους στις ζώνες.

Αγόρασε μια ταινία μέτρησης ραπτικής

Είναι εξαιρετικά φθηνά και μπορείς να τη βρεις στο τοπικό σου φαρμακείο ή μερικές φορές στο ταμείο στο super market και, φυσικά, στο διαδίκτυο.

Μέτρησε το σημείο στο οποίο σκοπεύεις να κουμπώσεις τη ζώνη

Ιδανικά, θέλεις η ζώνη να στερεώνεται στην κεντρική τρύπα για να διασφαλίσεις ότι θα έχεις το σωστό μέγεθος είτε για τη μέση, είτε για τον γοφό σου. Επίσης, είναι σημαντικό να σημειώσεις εάν μια ζώνη έχει σχεδιαστεί για να φοριέται γύρω από τη μέση ή τους γοφούς, καθώς έχουν το ανάλογο μέγεθος, για παράδειγμα, οι ζώνες μικρής μέσης μεγέθους μας είναι μικρότερες από τις μικρές ζώνες ισχίου μας.

https://www.instagram.com/reel/ChrgbwoJmgD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εξέτασε τον αριθμό των οπών

Όταν μετράς το μέγεθος της ζώνης που χρειάζεσαι, είναι καλό να σκεφτείς περισσότερα από το πού θέλεις να τη φορέσεις καθώς ο αριθμός των οπών σε ένα συγκεκριμένο στυλ μπορεί επίσης να είναι καθοριστικός. Αυτό σου δίνει περιθώριο ρύθμισης όσον αφορά το μέγεθος.

Βρες ένα ευέλικτο στυλ ζώνης

Δεδομένης της δημοτικότητας τόσο των ψηλόμεσων, όσο και των χαμηλόμεσων τζιν παντελονιών, μπορεί να αναρωτιέσαι πώς να βρεις μια ζώνη που να λειτουργεί καλά σε διαφορετικά στυλ. Καλά νέα: Είναι περισσότερο από δυνατό να βρεις μια ζώνη που να ταιριάζει με όλα.

Ορισμένα στυλ όπως οι ζώνες με πλεξούδες, υφαντές, και αλυσίδες είναι πλήρως ρυθμιζόμενες και αυτό σημαίνει ότι βολεύουν. Επίσης, μια ζώνη με περισσότερες οπές προσαρμογής είναι μια ευέλικτη επιλογή καθώς παρέχει ευρύτερο εύρος μεγεθών.

Πρόσθεσε τρύπες εάν χρειάζεται

Εάν χρειάζεσαι ένα νέο μέγεθος με την πάροδο του χρόνου ή απλά θέλεις η ζώνη σου να είναι ακόμη πιο σταθερή τότε πρόσθεσε μερικές τρύπες ακόμη. Ένας τσαγκάρης παπουτσιών μπορεί να αλλάξει το μέγεθος (πιο συγκεκριμένα να κόψει) μια ζώνη για να αποκτήσεις μια πιο εξατομικευμένη εφαρμογή που, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα επηρεάσει τη συνολική εμφάνιση της ζώνης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο fashion icon - 9 φθινοπωρινά outfits για έμπνευση

Hair Alert: 7 tips για να επαναφέρεις τα μαλλιά σου από το καλοκαίρι & να πεις «αντίο» στη φθορά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved