Στο νέο τους video clip «Pink Venom» οι BLACKPINK υιοθέτησαν τα πιο hot fashion trends

Οι BLACKPINK στο νέο τους video clip έκαναν παιχνίδι με τη μουσική και τη μόδα και μας δείχνουν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν από εδώ και στο εξής.

Η αναμονή επιτέλους τελείωσε! Η Jisoo, η Jennie, η Rosé και η Lisa επιστρέφουν με ένα δυνατό video clip που δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο. Οι BLACKPINK, πριν από την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους, κυκλοφόρησαν το video clip για το single «Pink Venom» και μας δείχνουν οτι το basic είναι μια άγνωστη λέξη για το αγαπημένο μας γκρουπ.

Οι BLACKPINK έκαναν κυριολεκτικά παιχνίδι με τη μουσική και τις τάσεις μόδας και μέσα από το video clip τους, μας έδειξαν σχεδόν όλα τα items που έχουν αγαπηθεί από το κοινό! Και θα αγαπηθούν τους επόμενους μήνες. Ανάμεσα στις δυνατές μελωδίες και τη ραπ, τα μέλη του γκρουπ πέρασαν άψογα από τη μια αισθητική στην άλλη.

Οι BLACKPINK επιστρέφουν με νέο album και τη μεγαλύτερη περιοδεία τους μέχρι και σήμερα

Αναφέρθηκαν σχεδόν σε κάθε τάση της μόδας που αξίζει να δώσεις λίγη σημασία αυτή τη στιγμή όπως: η αναζωπύρωση του Y2K, οι κορσέδες αλλά και το αθλητικό στυλ. Δες τις τάσεις που δείχνουν στο video clip αμέσως τώρα!

Y2K

Items όπως τα cargo παντελόνια, t-shirts με λαιμόκοψη και micro φούστες έχουν κάπως ξεχαστεί. Ένα από τα πιο μοντέρνα συγκροτήματα K-Pop, οι BLACKPINK δεν θα μπορούσαν να χάσουν την ευκαιρία να μπουν στην τρέλα του Y2K. Η Lisa, συγκεκριμένα, ανεβάζει τις micro φούστες στο επόμενο επίπεδο και μας κάνει να θέλουμε να τις δοκιμάσουμε και εμείς! Η ράπερ φοράει επίσης ένα παντελόνι camo cargo, σε συνδυασμό με ένα ροζ top με αλυσίδα, το οποίο είναι μια σημαντική αναδρομή στη δεκαετία του 2000.

https://www.instagram.com/p/ChhGo9nJgeu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κορσέδες

Από το «Euphoria» μέχρι το «Bridgerton» και μετά το Met Gala, οι κορσέδες έκαναν comeback το 2022. Στο «Pink Venom», βλέπουμε τη Rosé να φοράει την πιο hot τάση του 2022, αλλά… με μια ανατροπή. Στο πρώτο ρεφρέν του «Pink Venom» εμφανίζεται για πρώτη φορά φορώντας έναν μπεζ κορσέ με σταυρωτό λαιμό σε συνδυασμό με μια χακί, mini φούστα.

Sports mania

Τα ρούχα εμπνευσμένα από τον αθλητισμό εισέβαλαν στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Φθινοπώρου/Χειμώνα 2023. Από τον Dior μέχρι τη Miu Miu, οι Οίκοι Μόδας επέλεξαν να προσθέσουν αθλητικά ρούχα στις συλλογές τους. Οι BLACKPINK έπιασαν γρήγορα την επερχόμενη τάση και φόρεσαν αθλητικά t-shirts ποδοσφαίρου, μπουφάν μπάσκετ και αξεσουάρ όπως προστατευτικά αγκώνων και γάντια ιππασίας.

https://www.instagram.com/tv/ChbU0-Bp1XP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πιο συγκεκριμένα, η Jennie και η Lisa φορούν αθλητικά t-shirts ως crop top. Εν τω μεταξύ, η Jisoo συνδυάζει ένα αμάνικο top Dior, εμπνευσμένο από ποδηλατικά ρούχα, με σορτς και μακριές αθλητικές κάλτσες.

Κοσμήματα

Τα κορίτσια των BLACKPINK γνωρίζουν πολύ καλά τη δυναμική που έχουν τα αξεσουάρ! Σε όλο το video clip, κάθε μέλος αναδεικνύει με το δικό του στυλ την κάθε εμφάνιση και τα κοσμήματα… δε θα μπορούσαν να λείπουν. Για παράδειγμα, η Jennie συνδυάζει το κόκκινο φόρεμά της Alaïa με δαχτυλίδια Chanel και κοσμήματα με διαμάντια. Στη συνέχεια ταιριάζει το ποδοσφαιρικό της t-shirt με ένα τσόκερ Vivienne Westwood και μαργαριτάρια Chanel.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Wow! Το τραγούδι «Kill This Love» των BLACKPINK ξεπέρασε το 1 δις προβολές στο YouTube

BLACKPINK: Η αποκάλυψη για την πίεση λόγω δουλειάς και τα συναισθήματά τους στη σκηνή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved