Το mini μαύρο φόρεμα είναι must have και για τη Millie Bobbie Brown - Πώς το φόρεσε

Τον πιο δυναμικό συνδυασμό επέλεξε η Millie Bobbie Brown (aka κόκκινα χείλη, μίνι μαύρο φόρεμα) και ήταν για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή!

Είναι must have item για την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας και η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things», η Millie Bobby Brown, έχει για άλλη μια φορά επιδείξει την απλότητα του μίνι, μαύρου φορέματος. Η Millie παρευρέθηκε σε Party στη Νέα Υόρκη, στις 10 Αυγούστου, και επέλεξε να φορέσει ένα μίνι, μαύρο φόρεμα Louis Vuitton με δαντέλα, απευθείας από την πασαρέλα της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2022.

Η 18χρονη έδωσε στο διαχρονικό look μια μοντέρνα πινελιά. Οι διπλές τιράντες και η λαιμόκοψη σε σχήμα V σχεδιάστηκαν με «φούσκα» στη μέση και η φούστα από μεταξωτό ύφασμα είχε τελείωμα με δαντέλα. Συνδύασε με μαύρες γόβες, που αντισταθμίζουν τέλεια το floaty φόρεμα και όσο για τα αξεσουάρ; Διάλεξε ένα απλό κολιέ με χρυσή αλυσίδα, σκουλαρίκια κρίκους, ένα βραχιόλι και ένα δαχτυλίδι.

Deva Cassel: Το κορίτσι που «μισεί» τα social media και θέλει να ζει σαν έφηβη της ηλικίας της

Το μίνι μαύρο φόρεμα είναι must και για τη Millie Bobby Brown

Η Brown είναι λάτρης του κλασικού και του σύγχρονου στυλ και μας δείχνει για ακόμη μια φορά μέσα από το χτένισμα και το μακιγιάζ της, αλλά και το styling του μαύρου φορέματός της. Το τόσο- όσο είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη Millie και τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν άψογα. Ένα mini black dress και έντονα κόκκινα χείλη είναι αναμφίβολα ένας δυναμικός συνδυασμός και η Brown το απέδειξε μέσα από την ένταση που έδωσε στη χείλη της!










Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.







Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από τη χρήστη Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)


Για το μακιγιάζ των ματιών της επέλεξε μια διακριτική χρυσή σκιά, με το χαρακτηριστικό smoky eyeliner να ολοκληρώνει το μακιγιάζ της. Την ίδια κομψότητα είδαμε και στο μανικιούρ της το οποίο θεωρείται καθαρό, μιας και διάλεξε ένα διακριτικό, pink mani. Όσο για το χτένισμα; Την είδαμε με sleek hairstyle, χωρίστρα στη μέση και μαλλιά πίσω από τα αυτιά, κάνοντας το bob κούρεμά της να φαίνεται για άλλη μια φορά εντυπωσιακό.



Μετά από άλλη μια απίστευτη σεζόν που υποδήθηκε την Eleven στο «Stranger Things», η Millie Bobby Brown απολαμβάνει τώρα τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ιταλία, με τον σύντροφό της, Jake Bongiovi . Το ζευγάρι παρακολούθησε επίσης το «Love On Tour» του Harry Styles, στο Wembley Stadium του Λονδίνου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Emmy 2022: Η Zendaya και η Sydney Sweeney υποψήφιες για τις πιο αγαπημένες σειρές ever

Top knot: Πώς θα κάνεις κι εσύ τον viral κότσο του TikTok

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved