Το μαγιό δεν είναι μόνο για την παραλία – Πώς θα το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ

Το μαγιό πέρα από τη θάλασσα, μπορείς να το φορέσεις και στη καθημερινότητά σου. Μάθε πώς! 

Δέρμα και μαγιό γίνονται ένα το καλοκαίρι, μιας και όταν πάμε διακοπές δεν θέλουμε να το βγάλουμε από πάνω μας. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που περιμένουμε πώς και πώς να έρθει γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Θέλουμε να είμαστε από το πρωί, μέχρι το βράδυ σε μια παραλία, να χαλαρώνουμε, να κάνουμε ηλιοθεραπεία και να βουτάμε στη θάλασσα για να δροσιστούμε και να απολαύσουμε τα καταγάλανα νερά, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ακόμη και όταν είσαι διακοπές και αποφασίζεις με την παρέα σου, να πάτε μια χαλαρή, πρωινή βόλτα ξέρεις ότι θα βάλεις μαγιό, γιατί θέλεις να είσαι έτοιμη για το μπάνιο στη θάλασσα που θα ακολουθήσει after! Σε μια τέτοια περίπτωση όμως δεν μπορείς να κυκλοφορείς μόνο με το μαγιό στη βόλτα σου, στην πόλη του νησιού. Αλλά γι’ αυτό είμαι εδώ!

Style queen: 4 τρόποι που μπορείς να δέσεις το παρεό σου για να το φοράς και στην πόλη

Θα σου πω ότι μπορείς να φοράς με στυλ το μαγιό σου στην καθημερινότητά σου και να δημιουργήσεις το απόλυτο outfit φορώντας το. Σου έχω 5 τρόπους λοιπόν, για το πώς μπορείς να φορέσεις το μαγιό σου και να είσαι η απόλυτη style queen στη βόλτα σου και παράλληλα έτοιμη για το μπάνιο που θα ακολουθήσει!

Φόρεσέ το ως κορμάκι

Τα κορμάκια είναι και πάλι in fashion εδώ και καιρό, αλλά μπορείς να την πας σε άλλο επίπεδο αντικαθιστώντας το απλό κορμάκι με…το ολόσωμο μαγιό σου. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με bikini, οπότε αν είσαι λάτρης αυτών θα σε ενδιαφέρουν τα παρακάτω, αλλά για εσένα που αγαπάς τα ολόσωμα, ήρθε η ώρα σου να λάμψεις! Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα jean shorts για μια χαλαρή βόλτα, αλλά και με ένα πιο καλό παντελόνι για μια βραδινή έξοδο. Τόλμησέ το, μη το φοβάσαι!

Με σετ

Τα co-ords και τα ασορτί σύνολα είναι τέλεια για το καλοκαίρι, αλλά αν θέλεις να απογειώσεις το look σου δοκίμασε να το φορέσεις με το bikini σου. Αυτή η ιδέα είναι ιδανική, αν το σετ αποτελείται από πουκάμισο, αφού θα μπορείς να το αφήσεις ανοιχτό και να φαίνεται το bikini top σου.

One color look



Όταν θες να φορέσεις το μαγιό σου και εκτός παραλίας, μια υπέροχη τάση που πρέπει να «αγκαλιάσεις» είναι η μονόχρωμη. Σκέψου απλά ένα total white look σε συνδυασμό με το άσπρο μαγιό σου και άσπρα πέδιλα, απλά υπέροχο. Ωστόσο το one color look, σου επιτρέπει να παίξεις και με χρωματιστά αξεσουάρ ή παπούτσια εάν το θέλεις.

Σαν crop top

Μερικές φορές η ζέστη είναι τόσο αφόρητη, που μόνο στην ιδέα να φορέσεις μπλούζα, μέσα σου λες ένα μεγάλο όχι! Εάν ιδρώνεις λοιπόν ή ζεσταίνεσαι εύκολα, ρίξε μια ματιά στη ντουλάπα σου για να βρεις ένα bikini που μπορεί να φορεθεί ως top. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα άνετο, ψηλόμεσο παντελόνι ή μια ψηλόμεση φούστα.

https://www.instagram.com/p/Cg12qmlrWiL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα bikini τείνουν να είναι πιο κοντά από τα crop top, επομένως μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα να επιλέξεις ψηλόμεσα παντελόνια παρά χαμηλά. Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια σε συνδυασμό με bikini σε παραπέμπουν στην εποχή των 2000s.

With A Beach Coverup

Τα ρούχα παραλίας όπως κιμονό, παρεό κ.λ.π. αποτελούν must have items για την γκαρνταρόμπα σου το καλοκαίρι. Είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα για να φορέσεις με στυλ το μαγιό σου. Προσωπικά, θα φόραγα το bikini μου ή το ολόσωμο μαγιό με jean shorts και από πάνω θα το συνδύαζα με το αγαπημένο μου κιμονό (προτιμώ τα πιο κοντά).

https://www.instagram.com/p/CgxMcjfD171/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν δε, προτιμάς τα φορέματα παραλίας αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από αυτά είναι διάφανα ή έχουν διαφανείς λεπτομέρειες, οι οποίες επιτρέπουν στο μαγιό σου να φαίνεται. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσεις το layering το καλοκαίρι, ενώ ταυτόχρονα παραμένεις δροσερή.



Εάν δεν είσαι λάτρης των φορεμάτων, μπορείς επίσης να βρεις υπέροχες maxi και midi φούστες τις οποίες μπορείς να τυλίγεις και γύρω από τη μέση σου, για να καλύπτεις το bikini σου.

μαγθο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

6 πανωφόρια που θα σε ζεστάνουν τα ψυχρά βράδια του καλοκαιριού

Bandana: 5 τρόποι για να φορέσεις στα μαλλιά σου το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved