10 ροζ nail art για να τονίσεις και να αναδείξεις το μαύρισμά σου

Τα pink nails είναι η πιο hot τάση που μπορείς να επιλέξεις για το μανικιούρ του καλοκαιριού!

Μπορεί ένα περιποιημένο μανικιούρ να σου αρέσει όλο τον χρόνο, αλλά το καλοκαίρι το αναζητάς λίγο περισσότερο! Το καλοκαίρι θέλουμε έντονα χρώματα, φωτεινά, ακόμη και παστέλ μιας και κάνουν απίστευτη αντίθεση με το μαύρισμα. Είναι και η εποχή που οι τάσεις εμφανίζονται η μία μετά την άλλη, σε σημείο που νιώθεις να αποσυντονίζεσαι μιας και δεν ξέρεις ποια να δοκιμάσεις πρώτη.

Mermaid nails, άσπρα, ocean nails αλλά ποιο είναι το χρώμα που δε θα σταματήσει ποτέ να θεωρείται η απόλυτη τάση για το μανικιούρ του καλοκαιριού; Το ροζ. Το ροζ κρύβει από πίσω του μια μεγάλη παλέτα αποχρώσεων και έχει τη δυναμική να καλύψει οποιοδήποτε τόνο σου αρέσει. Θες φούξια; Θες απαλό ροζ; Θες power pink; Υπάρχει ένα ροζ για όλες!

Ocean nails: Το νέο trend θέλει τα κύματα της θάλασσας στο μανικιούρ σου

Το ροζ είναι διαχρονικό χρώμα και η τέλεια επιλογή για το summer mani σου

Το ροζ είναι το χρώμα που πολλές συνδέουν με τον ρομαντισμό και το οποίο μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Είτε θες ένα πιο καθημερινό μανικιούρ, είτε ένα nail art για μια ειδική περίσταση, το ροζ είναι πάντα το κατάλληλο χρώμα!

https://www.instagram.com/reel/CahMOoqB8YN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το καλοκαίρι, λοιπόν, θέλουμε ένα μανικιούρ το οποίο να είναι ταυτόχρονα κομψό, εντυπωσιακό και να αναδεικνύει το bronze χρώμα της επιδερμίδας μας. Συνεπώς... μια λέξη μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλα τα παραπάνω: ροζ.



Γι΄αυτό και εγώ σου έχω συγκεντρώσει 10 pink nail art για να διαλέξεις ποιο θα είναι το απόλυτο μανικιούρ που θα σε «συντροφεύσει» αυτό το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/reel/CfdxV9pO9Vj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Manicure X Pedicure: 10 ιδέες για τα nail art του καλοκαιριού

10 nude manicure για να αναδείξεις το μαύρισμά σου & να γίνεις μια beauty queen

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved