Fisherman σανδάλια ή flip flops; Οι 6 πιο hot τάσεις στα παπούτσια του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι αυτό έχει trends για όλους. 6 τάσεις στα παπούτσια που θα βλέπεις παντού!

Το καλοκαίρι βρίσκεται στη μέση του και σίγουρα έχεις αφήσει εδώ και καιρό πίσω... τα sneakers σου. Τώρα, στην καθημερινότητά σου θέση έχουν τα καλοκαιρινά παπούτσια, έτσι δεν είναι; Αν και μπορεί να έχεις το basic μαύρο σανδάλι ή τις αγαπημένες σου σαγιονάρες (τις οποίες και δεν αποχωρίζεσαι), είναι πάντα συναρπαστικό να προσθέτεις μερικές νέες επιλογές στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

Τα μαύρα σανδάλια συνδυάζονται με τα πάντα - 7 ζευγάρια για να διαλέξεις

Από μινιμαλιστικά flatforms μέχρι νέον γόβες kitten (για τις πιο επίσημες περιστάσεις), υπάρχει μια τάση για κάθε στυλ και αισθητική που μπορείς να ακολουθήσεις αυτό το καλοκαίρι. Λοιπόν, είσαι έτοιμη να ρίξεις μια ματιά στις καλοκαιρινές τάσεις που κυριαρχούν στα παπούτσια αυτό το καλοκαίρι;

Strappy Flatforms

Η νοσταλγία των 90s ξαναχτυπά! Αυτή η τάση στα σανδάλια με σόλα και λουριά ήταν δημοφιλής κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά αναμένουμε να δούμε περισσότερα από το στυλ αυτό φέτος το καλοκαίρι.

Τα υπερυψωμένα flatform σανδάλια που «αγκαλιάζουν» το πόδι σου με τα λουριά είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για τις βραδινές σου εξόδους το καλοκαίρι ή τα πάρτι που θα σε καλέσουν. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα midi φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα και είσαι έτοιμη.

Fisherman σανδάλια

Υπάρχει πάντα μια «περίεργη» αλλά και κομψή τάση στα παπούτσια που εμφανίζεται κάθε σεζόν και αυτό το καλοκαίρι είναι το σανδάλι του ψαρά.

https://www.instagram.com/p/Cf_mIcZsN7T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το στυλ ξεκίνησε τη δεκαετία του 1940 και αναφέρεται στους ψαράδες που φορούσαν το παπούτσι ενώ περνούσαν ώρες δουλεύοντας σε βρεγμένες αποβάθρες, αλλά το 2022 τα «κορίτσια της μόδας» τρελαίνονται γι’αυτό το άνετο σχέδιο. Ποιος θα το φανταζόταν;

Puffy Details

Άλλο ένα hot trend του καλοκαιριού είναι τα puffy σανδάλια, δηλαδή τα φουσκωτά, αυτά που το υλικό τους έχει όγκο. Η συγκεκριμένη παιχνιδιάρικη τάση είναι μια άξια προσθήκη στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

Chunky Flip Flops

https://www.instagram.com/p/CFaOyjggL6Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει στη λίστα μας ακόμα ένα Y2K trend. Η ογκώδης σαγιονάρα δεν είναι απαραίτητα το πιο άνετο σανδάλι, αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα trend των αρχών της δεκαετίας του 2000;

Ζωντανές αποχρώσεις



Είδαμε παντού παπούτσια με έντονα χρώματα την άνοιξη, οπότε και το καλοκαίρι τα σανδάλια με ζωηρά χρώματα είναι εδώ. Αν και αυτή η τάση μπορεί να φαίνεται ελαφρώς τολμηρή στην αρχή, δεν χρειάζεται να φοβάσαι να κάνεις μια αλλαγή! Δοκίμασε να το συνδυάσεις με ένα μονόχρωμο outfit ή nude. Θα ταιριάξει υπέροχα!

All Wrapped Up

sandalia 1

Μια παραλλαγή αυτής της τάσης είναι πάντα ιδανική για το καλοκαίρι, είτε πρόκειται για παπούτσι gladiator είτε για σανδάλι με κορδόνια. Αυτή τη σεζόν, όμως, βλέπουμε πιο μοντέρνα σανδάλια που τυλίγονται γύρω από το πόδι σου. Το look δίνει balletcore vibes με τα κορδόνια που θυμίζουν παπούτσι μπαλέτου και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Beach look: 7 στυλ bikini που η Dua Lipa φορά ξανά και ξανά - Πάρε έμπνευση

Τα 8 πιο funky outfits για να αποφασίσεις τι θα φορέσεις στις συναυλίες του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved