Manicure X Pedicure: 10 ιδέες για τα nail art του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι θέλουμε περιποιημένα άκρα! 10 ιδέες για manicure και pedicure για να είσαι η beauty queen του καλοκαιριού. 

Συνήθως κοιτάμε τις τάσεις στο μακιγιάζ που… μπορούμε να δούμε! Τι εννοώ; Πιο εύκολα θα επικεντρωθείς στις τάσεις του μανικιούρ για το 2022 ή στα τελευταία makeup hacks που κάνουν χαμό στο TikTok αυτή τη στιγμή που μιλάμε, παρά στα trends που κυριαρχούν στο pedicure.

Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τα χέρια, ενώ στη δεύτερη με τα άκρα των ποδιών. Τα πόδια μας είναι συνήθως, το τελευταίο πράγμα στη λίστα ομορφιάς με το οποίο σκεφτόμαστε να ασχοληθούμε. Όχι, όμως, το καλοκαίρι!

10 nude manicure για να αναδείξεις το μαύρισμά σου & να γίνεις μια beauty queen

Ιδέες για να έχεις τα πιο περιποιημένα και κομψά άκρα ever!

Τα δάχτυλα των ποδιών παραμελούνται εύκολα όταν τα κρατάς κρυμμένα σε μπότες και κάλτσες για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

https://www.instagram.com/tv/CeWnmlMg5Fx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αλλά το να τους δώσεις λίγη προσοχή και να δοκιμάσεις νέες συναρπαστικές ιδέες για πεντικιούρ, θα σε κάνει να νιώσεις περιποιημένη και θα σε βοηθήσει να νιώσεις επίσης σιγουριά για το πώς φαίνονται τα άκρα των ποδιών σου σε αυτό το super hot, φούξια σανδάλι που αγόρασες!

Το καλοκαίρι θέλουμε περιποιημένα άκρα σε χέρια και πόδια και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις ραντεβού στη nail artist σου. Τα υπόλοιπα; Άφησέ τα πάνω μου! Θα φτιάξεις χέρια-πόδια και όσο για την επιλογή χρώματος ή σχεδίων;



Δε χρειάζεται να σκεφτείς τίποτα. Σου έχω 10 ιδέες για manicure x pedicure, για να έχεις το απόλυτο color blocking του καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το minimal μπλε μανικιούρ της Selena Gomez είναι το nail inspo της εβδομάδας

Τα 8 πιο funky outfits για να αποφασίσεις τι θα φορέσεις στις συναυλίες του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved