10 nude manicure για να αναδείξεις το μαύρισμά σου & να γίνεις μια beauty queen

Το καλοκαίρι θέλουμε nude nails και εδώ σου έχω 10 προτάσεις για το πιο WOW μανικιούρ!

Μερικές τις ξετρελαίνει, άλλες πάλι το θεωρούν βαρετό! Ο λόγος για το nude manicure, το οποίο είναι η απόλυτη επιλογή για εσένα που θέλεις να έχεις περιποιημένα, βαμμένα άκρα αλλά δεν είσαι fan του έντονου χρώματος. Και για εσένα, φυσικά, που θες να αναδείξεις το μαύρισμά σου. Τα nude nails είναι από τις τάσεις ομορφιάς που δε θα φύγουν ποτέ από το προσκήνιο, είναι διαχρονικά και ιδανικά για κάθε περίσταση.

Μπορεί για την καλοκαιρινή σεζόν να προτιμάς τα πιο έντονα χρώματα ή το λευκό, αλλά αυτό θα είναι μέχρι να δοκιμάσεις ένα nude μανικιούρ που θα σε εντυπωσιάσει!

Το minimal μπλε μανικιούρ της Selena Gomez είναι το nail inspo της εβδομάδας

Τα nude nails είναι η απόλυτη ιδέα για το επόμενο μανικιούρ σου

Ναι, ένα nude mani μπορεί να είναι εντυπωσιακό πέρα από κομψό και αυτό θα το ανακαλύψεις σήμερα μέσα από τις 10 προτάσεις που σου έχω συγκεντρώσει στην gallery, για να υιοθετήσεις την απόλυτη, διαχρονική τάση!

Τα nude nails μπορείς να τα συνδυάσεις κυριολεκτικά με τα πάντα και είναι ιδανικά για κάθε περίσταση. Θες να φορέσεις ένα έντονο, χρωματικά outfit; Τα nude nails θα απογειώσουν έτσι απλά αυτή σου την επιλογή.

https://www.instagram.com/reel/Ce6n55EqjQO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θες ένα μανικιούρ εντυπωσιακό για το καλοκαίρι, που όμως θα κάνει και αντίθεση με την ηλιοκαμένη ή μαυρισμένη σου επιδερμίδα; Το nude manicure είναι αυτό που ψάχνεις.



Απ’ όσο μπορείς να καταλάβεις τα nude nails είναι ιδανικά για τα ΠΑΝΤΑ, δείχνουν απίστευτα όμορφα και θα το καταλάβεις ακόμη περισσότερο ρίχνοντας μια ματιά στην gallery αμέσως τώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 8 πιο funky outfits για να αποφασίσεις τι θα φορέσεις στις συναυλίες του καλοκαιριού

Κωδικός σγουρά μαλλιά: Πώς να τα χτενίσεις σωστά για να έχεις τέλειες μπούκλες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved