Wet look: Πώς θα κάνεις μόνη σου το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού

Το wet hair look είναι το hair style που θα κάνεις ξανά και ξανά στα μαλλιά σου το καλοκαίρι. Μάθε πώς!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί με τις πιο υψηλές θερμοκρασίες έρχονται και οι πιο hot τάσεις στα χτενίσματα. Ήταν μόνο θέμα χρόνου μέχρι να επανέλθει το «wet look» στα μαλλιά. Αυτό το wet στυλ έχει κυριαρχήσει στις πασαρέλες και είναι αγαπημένο των celebrities.

Οι hairstyle queens, όπως η Zendaya και η Ciara, είναι και οι δύο λάτρεις του wet look, και παρόλο που μπορεί να φαίνεται τόσο εύκολο, οι επαγγελματίες γνωρίζουν ότι δεν είναι τόσο απλό όσο το να βγεις από το ντους, να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με πετσέτα και να συνεχίσεις τη μέρα σου!

Κωδικός σγουρά μαλλιά: Πώς να τα χτενίσεις σωστά για να έχεις τέλειες μπούκλες

Το wet look είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού

Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου, θα χρειαστείς έναν συνδυασμό από λάδι ή serum μαλλιών, gel, κρέμα styling, mousse (αφρός μαλλιών) ή το αγαπημένο σου μαλακτικό. Αν έχεις πυκνά ή ξηρά μαλλιά θα πρέπει να στραφείς προς έναν πιο βαρύ συνδυασμό ορού και κρέμας πρώτα και στη συνέχεια να προσθέσεις gel και λάδι μαλλιών. Για πιο λεπτά μαλλιά, επίλεξε ξανά συνδυαστικά conditioner, mousse και ένα πιο ελαφρύ τζελ μαλλιών.

https://www.instagram.com/p/CTpKo9nl02i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης, ένα καλό spray μαλλιών θα αποτελέσει «κλειδί» για την εμφάνισή σου. Για περισσότερη έμπνευση, σου έχω συγκεντρώσει 5 ιδέες για μαλλιά με «wet look» που μπορείς να δοκιμάσεις αλλά και μυστικά για το πώς θα επιτύχεις το απόλυτο hair look του καλοκαιριού.

Wet look με ζελέ στις άκρες των μαλλιών

Το look που θα λατρέψεις και θα κάνεις σε κάθε εμφάνιση σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μετά το μπάνιο, να τοποθετήσεις ζελέ στα μαλλιά σου και να ξεκινήσεις να «παίζεις» με τις άκρες.

Wet look που θυμίζει... περούκα

Το αγαπημένο wet hair look των Kim Kardashian και Megan Fox!

Sleek wet look

https://www.instagram.com/p/CethWQMIRkt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έτσι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε το wet hair look. Το sleek wet look χρειάζεται αρκετή ποσότητα ζελέ στην ρίζα του κεφαλιού και χτενίζεις με φορά προς τα πίσω. Προσθέτεις, εάν θες, ζελέ και στις άκρες των μαλλιών σου.

“Messy” Wet Look

https://www.instagram.com/p/B2O53x5heZy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Wet half-up half-down



Half-up half-down αλα wet look!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα δημιουργήσεις το καλοκαιρινό «sunburn blush» look που λατρεύει η Hailey Bieber

Με bikini top και 8 ακόμη τρόπους θα αναβαθμίσεις το jean shorts αυτό το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved