Πέρλες & body chains - 8 τάσεις στα κοσμήματα του καλοκαιριού για να απογειώσεις κάθε outfit σου

Οι super hot τάσεις στα κοσμήματα για το καλοκαίρι του 2022 είναι εδώ. Έτοιμη να τις υιοθετήσεις και να απογειώσεις ακόμη και το πιο casual outfit; 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουν «γεννηθεί» νέες τάσεις, τις οποίες γνωρίζουμε σταδιακά! Έχουμε δει νέα trends στη μόδα, με το crochet style να κάνει δυναμικό comeback, αλλά και την ομορφιά (θυμήσου γραφικά και χρωματιστά eyeliners) και τώρα; Σειρά έχουν τα κοσμήματα!

Είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για μια ανανέωση των κοσμημάτων μας και σήμερα θα δούμε τις πιο hot τάσεις στα κοσμήματα για το καλοκαίρι του 2022! Ήρθε επιτέλους η ώρα να απορρίψεις τα μινιμαλιστικά αξεσουάρ που φοράς τα τελευταία δύο χρόνια και να πας τα outfits σου σε άλλο level με ένα κομψό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα oversized κολιέ.

Peachy nails: Το ροδακινί είναι too fresh και έχουμε 8 μανικιούρ για σένα

Αυτές είναι οι τάσεις στα κοσμήματα για το καλοκαίρι του 2022

Από μαύρους πολύτιμους λίθους έως faux μαργαριτάρια, οι φετινές τάσεις στα κοσμήματα είναι ο τέλειος συνδυασμός τολμηρών, statement κομματιών και ρετρό επιρροών. Πάμε να τα δούμε;

https://www.instagram.com/p/CTu1y0lrMtb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Statement πέρλες

Τα μαργαριτάρια ήταν πάντα ένα ισχυρό στοιχείο στον χώρο των εκλεκτών κοσμημάτων, αλλά τα statement πετράδια της θάλασσας έχουν αυτή τη στιγμή τη νούμερο ένα θέση στη μόδα. Είτε μιλάμε για σχήμα «σταγόνας», είτε για υπερμεγέθεις πέρλες, οι σχεδιαστές λάνσαραν εκ νέου αυτό το κλασικό αξεσουάρ και δημιούργησαν μοναδικά και δημιουργικά κομμάτια που τα κάνουν μη κλασσικά.

Από τα κομψά, baroque, σκουλαρίκια με μαργαριτάρια μέχρι τα σκούρα και μαγευτικά μαργαριτάρια της Ταϊτής, αυτά τα πετράδια είναι η απόλυτη τάση του 2022 και είναι εδώ… για να μείνει.

Έντονα Chokers

Αυτή η εμβληματική τάση της μόδας έχει εμφανιστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια των χρόνων, αλλά πέρυσι γίναμε μάρτυρες ενός δυνατού comeback από το αγαπημένο choker, το οποίο έχει μπει και στις τάσεις των κοσμημάτων του 2022. Τα Chokers είναι πλέον διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία υλικών, χρωμάτων, σχημάτων και μορφών, ώστε να μπορείς να τα συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου καθώς και σε ειδικές περιστάσεις.

Για παράδειγμα, ένα μοναδικό και κομψό Choker με μαργαριτάρια θα ήταν τέλειο για να αναδείξεις ένα κατά τα άλλα μινιμαλιστικό σύνολο ή, για μια πιο basic εμφάνιση, ένα ογκώδες χρυσό κομμάτι θα μπορέσει να προσθέσει ακριβώς την ένταση που χρειάζεται το ντύσιμό σου!

Κολιέ με αλυσίδα

Ενώ τα λεπτά χρυσά κολιέ με «στρώσεις» (aka layers) σε διαφορετικά μήκη εξακολουθούν να είναι μοντέρνα, εδώ είναι ένα άλλο κομμάτι που μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου και με το οποίο μπορείς να απογειώσεις το σύνολό σου. Αυτή η τάση στα κοσμήματα, έχει εμφανιστεί στις πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών, οπότε ξέρεις ότι θα είναι παντού φέτος. Είτε προτιμάς μεταλλικές είτε πολύχρωμες αλυσίδες με κρίκους, αυτό το μοναδικό κόσμημα έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει πλήρως το outfit σου ακόμη και το πιο casual!

Γούρια & Talismans (aka φυλαχτό)

Τα γούρια είναι στη μόδα φέτος και οι σχεδιαστές συνεχίζουν να προσθέτουν νέα κομμάτια τα οποία συμβολίζουν κάτι, στις συλλογές κοσμημάτων τους. Κομμάτια που αντιπροσωπεύουν την πνευματικότητα, την τύχη, την αγάπη ή τη δύναμη σε περιμένουν να τα εντάξεις στα σύνολά σου και να τα απογειώσεις. Και όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Έτσι, καιρός να ξεχάσεις τα μεμονωμένα αξεσουάρ και να δοκιμάσεις ένα σωρό από βραχιόλια στο χέρι σου.

Δαχτυλίδια Signet

Δεν μπορείς ποτέ να έχεις αρκετά δαχτυλίδια και αυτά τα αυτοκρατορικά, εμπνευσμένα κομμάτια θα φαίνονται πολύ εντυπωσιακά στη κοσμηματοθήκη σου αλλά…και στο δάχτυλό σου. Με τη βασιλική και τη vintage αίσθηση, τα Signet δαχτυλίδια, μας δίνουν rich vibes!

https://www.instagram.com/p/CbXuU4MMYFg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

70s χάντρες

Αν είσται λάτρης των funky χρωμάτων και σου αρέσει να διασκεδάζεις με τα αξεσουάρ σου, τότε αυτό είναι για εσένα!

https://www.instagram.com/p/CdN5U0AIF5p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νοσταλγία της δεκαετίας του '70 αποτελεί μεγάλη έμπνευση στις πασαρέλες τις τελευταίες σεζόν και δεν μας εκπλήσσει, καθώς οι τάσεις στα ρούχα της δεκαετίας του '70 είναι επίσης στο επίκεντρο. Φέτος, προσθέτουμε groovy κοσμήματα στη λίστα. Από πολύχρωμα βραχιόλια μέχρι «ζωηρά» σκουλαρίκια εμπνευσμένα από ντίσκο, τα vintage αξεσουάρ με χάντρες της δεκαετίας του '70 μας δίνουν σημαντικές ρετρό εμφανίσεις!

Κρεμαστά σκουλαρίκια

Ένα σύνολο πολλές φορές φαίνεται μισό χωρίς ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, είτε προτιμάς statement, είτε ένα πιο διακριτικό στυλ. Από κομψά, κρυστάλλινα μέχρι κλασικούς, χρυσούς κρίκους, υπάρχει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια για κάθε στυλ.

Αντί να ξεχωρίσεις το αγαπημένο σου ζευγάρι ως αυτό που θα φοράς μόνο σε ειδικές περιστάσεις, φόρεσέ το όποτε χρειάζεσαι λίγη επιπλέον λάμψη. Υπάρχει όμως ένας κανόνας που πρέπει να ακολουθήσεις όταν επιλέγεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια: φέτος, το sparkly είναι αυτό που χρειάζεσαι για να είσαι τόσο εντυπωσιακή, όσο in fashion!

Αλυσίδες σώματος (aka body chains)

Ήρθε η ώρα να επεκτείνεις τη συλλογή κοσμημάτων σου από κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια σε… αλυσίδες σώματος. Αυτό το statement κομμάτι έχει σχεδιαστεί για να αγκαλιάζει το σώμα μιας γυναίκας, ενώ προσθέτει την απόλυτη αίσθηση γοητείας σε κάθε εμφάνιση. Το έχουμε δει σε πολλές celebrities (θυμήσου Kylie Jenner) και το ζηλεύαμε!

kylie jenner

Είτε σου αρέσει να το φοράς πάνω από το αγαπημένο σου τοπ, είτε προτιμάς να το βάλεις πάνω από ένα μαγιό αυτό το καλοκαίρι, αυτό το δημιουργικό και εντυπωσιακό αξεσουάρ… σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 DIY face mists για να ενυδατώνεις ανά πάσα στιγμή την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

Gym lips: Το TikTok trend που θα λατρέψεις αν δεν θες να πηγαίνεις τελείως άβαφη στο γυμναστήριο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved