Cybercore: Το Y2K fashion trend της χρονιάς φέρνει τα graphics στην ντουλάπα μας

Πώς θα υιοθετήσεις την τάση που έχουν λατρέψει τα πιο στυλάτα κορίτσια.

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας με αποτέλεσμα να ανακαλύπτουμε συχνά πρώτες όλες τις νέες τάσεις μέσα από τα social media. Το TikTok χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατομμύρια κορίτσια σε ολόκληρο τον κόσμο και αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα μόδας και ομορφιάς. Τελευταίο fashion trend; Το cybercore!

Το Cybercore είναι το μεγάλο trend της χρονιάς

Το Cybercore μπορεί να περιγραφεί ως ένα micro trend στο πλαίσιο της γενικής επιστροφής στη μόδα του Y2K. Έχει μια ιδιαίτερη αισθητική που περιλαμβάνει εξωπραγματικά γραφικά (ακόμη και τρομακτικά) σε συνδυασμό με ένα συγκεκριμένο στυλ ρούχων και αξεσουάρ.

Το Υ2Κ ήρθε για να μείνει...

https://www.instagram.com/p/CYJwae6Oypi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μόδα κάνει κύκλους και το ξέρουμε πολύ καλά. Δεν είναι λίγες οι φορές που παλαιότερα trends επιστρέφουν άκρως ανανεωμένα για να φορεθούν όσο τίποτε άλλο. Το 2022 υπάρχει ορατή άνοδος του Y2K στυλ, το οποίο είχε υιοθετήσει η Paris Hilton, η Christina Aguilera και η Lindsay Lohan.

Το Y2K είναι το trend που καλύπτει τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και τις αρχές έως τα μέσα της δεκαετίας του 2000. Η μόδα του Y2K έχει ένα ξεχωριστό στιλ που προκύπτει από την ανάμειξη της pop κουλτούρας της χιλιετίας με τις πιο πρόσφατες (για εκείνη την εποχή) τεχνολογικές εξελίξεις.

Ουσιαστικά μιλάμε για μια αισθητική που έχει κάνει θραύση τελευταίους μήνες και έχει αγαπηθεί από αρκετές celebritieς (Dua Lipa, Bella Hadid κ.ά). Τα χαμηλόμεσα jeans, τα κοντά T-shirt και πολλά άλλα fashion items που έχουν επιρροές από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 αναμένεται να κυριαρχήσουν φέτος. Το hashtag #cybercore έχει γίνει viral και στο TikTok και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 69,8 εκατομμύρια προβολές. Την ίδια ώρα το hashtag #cybery2koutfits μετρά 11,7 εκατομμύρια προβολές.

Fashion inspo: 12 στυλάτα σύνολα για να φορέσεις τον Μάιο και να φέρεις το καλοκαίρι πιο κοντά

Πηγή κεντρικής: y2kprincess3



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το blow out είναι το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού - Πώς θα το διατηρήσεις για μέρες

Το crochet είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού και φέτος έχει πολύ χρώμα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved