Mullet hair: Ο Jungkook των BTS μόλις έκανε το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Ο 24χρονος σταρ έκανε μια αισθητή αλλαγή στην εμφάνισή του.

Τo mullet κούρεμα παραμένει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της χρονιάς. Αρκετοί celebs το έχουν τολμήσει με τελευταίο παράδειγμα το μέλος των BTS, Jungkook. Ο 24χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε πρόσφατα το νέο του χτένισμα σε βίντεο-καμπάνια όπου πρωταγωνιστεί για γνωστή εταιρεία συσκευών.

O Jungkook μόλις άλλαξε τα μαλλιά του

«Είναι μια πιο τροποποιημένη και πιο μοντέρνα εκδοχή του mullet», ανέφερε στο POPSUGAR η κομμώτρια των celebs, Riawna Capri.

Claw clip: Το αξεσουάρ μαλλιών που θα φοράς ξανά και ξανά τους επόμενους μήνες

To mullet κούρεμα ήρθε για να μείνει...

Το mullet είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο hot κoυρέματα φέτος. Πρώτη φορά το είδαμε την δεκαετία του '80 ωστόσο έκανε δυναμικό comeback κατά τη διάρκεια της πανδημίας με ολοένα και περισσότερους celebs να το τολμούν. H Miley Cyrus ήταν από τις πρώτες που το δοκίμασαν και άλλαξαν αισθητά την εμφάνισή τους.

Στο κούρεμα αυτό, τα μαλλιά είναι πιο κοντά στo πλάι και πιο μακριά στο πίσω μέρος, δημιουργώντας έτσι τη λεγόμενη «χαίτη». Η σύγχρονη εκδοχή του είναι κοντή στo πλάι και πιο μακριά στο πίσω μέρος και θυμίζει ένα αναπάντεχο και πιο εξεζητημένο shag.

Λίγα λόγια για τον Jeon Jungkook

Το πραγματικό όνομα του Jeon Jungkook είναι Jeong-guk. Γεννήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 1997 στην περιοχή Buk, στο Busan της Νότιας Κορέας. Παρακολούθησε τη Σχολή Performing Arts της Σεούλ και αποφοίτησε το 2017. Λέγεται ότι έχει επίσης σπουδάσει στο Global Cyber ​​University που βρίσκεται στην Κορέα. Φημίζεται για τις χορευτικές του ικανότητες στο break dance, τις οποίες ανακάλυψε ενώ σπούδαζε στη Σχολή Performing Arts της Σεούλ.

Πηγή κεντρικής: jungkook.97



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Peanut nails: Το πράσινο του φιστικιού είναι super chic κι έχουμε 10 μανικιούρ για σένα

Το μυστικό της Elle Fanning για να απογειώσεις το no make up μακιγιάζ σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved