Heatwave alert - 10 πλεξούδες για τις μέρες του καύσωνα και όχι μόνο

Οι πλεξούδες είναι το go to χτένισμα του καλοκαιριού και μπορείς να τις κάνεις τις μέρες του καύσωνα, αλλά κι εκείνες τις μέρες που τα μαλλιά σου δεν είναι στα καλύτερά τους.

Η θερμοκρασία σήμερα προβλέπεται να σκαρφαλώσει πολύ ψηλά όπως μας έχουν προειδοποιήσει εδώ και μέρες οι μετεωρολόγοι. Ναι, μπορεί να είναι πολύ νωρίς, να είναι ακόμα Μάιος, αλλά τι να κάνουμε; Θα το περάσουμε κι αυτό. Πρέπει, όμως, να το περάσουμε ανώδυνα! Κι αυτό – εκτός από ένα face mist που θα κρατάς διαρκώς στο χέρι- μπορεί να επιτευχθεί και με το χτένισμά σου. Κι όπου χτένισμα στον καύσωνα βλέπε… πλεξούδες.

Οι πλεξούδες είναι το ιδανικό χτένισμα για όλο το καλοκαίρι. Για το σχολείο και τις εξετάσεις που δίνεις, για τη βόλτα με την κολλητή ή το αγόρι σου, αλλά και για το πάρτι που είσαι καλεσμένη. Ειδικά, όμως, για το επόμενο διήμερο του καύσωνα μια πλεξούδα κυριολεκτικά θα σε σώσει.

Grammys 2022: Κάν' το όπως η Hailey Bieber! Οι πλεξούδες είναι το πιο hot χτένισμα της σεζόν

Η bubble braid είναι ό,τι πιο hot μπορείς να δοκιμάσεις

Σίγουρα ξέρεις τις κλασικές πλεξούδες, δηλαδή τη γαλλική, την ανάποδη γαλλική και το ψαροκόκαλο. Και ναι, είναι υπέροχες για όποια περίσταση κι αν… τις προορίζεις. Εάν, ωστόσο, θέλεις να είσαι on trend δεν έχεις παρά να τολμήσεις την bubble braid.

https://www.instagram.com/p/CZMtQotrJTM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται για αυτήν την πλεξούδα-αλογοουρά που σχηματίζει φουσκίτσες και είναι ό,τι πιο hot και girly μπορείς να δοκιμάσεις. Άσε που γίνεται και πολύ εύκολα. Αρκεί να πιάσεις σε αλογοουρά τα μαλλιά σου με ένα λαστιχάκι και να έχεις άλλα 2-3 λαστιχάκια για να τα «μοιράσεις» στην αλογοουρά και να δημιουργήσεις φουσκίτσες.



Hair braid Inspo

Στην παρακάτω gallery θα δεις 10 χτενίσματα με πλεξούδες τα οποία μπορείς να κάνεις κάθε ώρα της ημέρας και ειδικά τις μέρες εκείνες που το θερμόμετρο χτυπάει «κόκκινο». Όχι μόνο, όμως! Σε περίπτωση που δεν έχεις λουστεί και είναι λαδωμένα τα μαλλιά σου, βάλε dry shampoo στις ρίζες, κάνε ελαφρύ μασάζ και πιάσε μία πλεξούδα.

Cover photo: @missysueblog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tendril braids: Η Ariana Grande υιοθέτησε το μεγαλύτερο hair trend του TikTok

Είσαι καλεσμένη σε πάρτι; Αυτά τα δύο χτενίσματα πρέπει να δοκιμάσεις ASAP

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved