10 banana nail art γιατί το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει το χρώμα της μπανάνας

Σημερινό Inspo; Το δικό μου μανικιούρ! Επέλεξα το μπανανί χρώμα για το νέο μου mani και είμαι obsessed.

Έκανα #banananails και δεν το μετάνιωσα. Μπορεί η μπανάνα να είναι ένα απλό φρούτο για σένα, αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να αποτελέσει την απόλυτη έμπνευση για το επόμενο manicure σου; Εγώ πάντως το έκανα, και σε πληροφορώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό για το μανικιούρ μου!

Το μπανανί είναι το χρώμα της άνοιξης και η απόλυτη τάση όχι μόνο στον κόσμο του mani, αλλά και στη μόδα και στο μακιγιάζ. Είναι η pastel απόχρωση του κίτρινου και αυτό σημαίνει ζεστασιά και ταυτόχρονα… ηρεμία.

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου - 10 mirror manicure για να υιοθετήσεις τη νέα super hot τάση

Το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει το χρώμα της μπανάνας

Επίσης, μην ξεχνάς ότι το κίτρινο θεωρείται ως η πιο δυναμική απόχρωση μεταξύ των ζεστών χρωμάτων, επομένως και το μπανανί. Την άνοιξη, με τον καιρό να ζεσταίνει και να νιώθεις πιο ευδιάθετη, είναι διασκεδαστικό να ξεκινάς να δοκιμάζεις διάφορα χρώματα, πέρα από το μακιγιάζ και το outfit σου, και… στο μανικιούρ σου.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις με τι χρώμα να «παίξεις» στο mani σου, την επόμενη φορά που έχεις ραντεβού με τη nail artist σου, εγώ με κλειστά τα μάτια σου προτείνω banana nails! Αμέσως τώρα θα σου δείξω και το δικό μου μανικιούρ για να καταλάβεις γιατί είμαι τόσο obsessed.

mpanana nails

Εγώ τόλμησα το απόλυτο χρώμα της άνοιξης. Εσύ ακόμα;

Όπως βλέπεις, ζήτησα το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ αλλά… τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως να μην είναι και τόσο κλασσικό! Η αλήθεια είναι ότι έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στο περιποιημένο, clean mani και αυτό που ζήτησα στη nail artist μου ήταν το κλασσικό, άσπρο γαλλικό. Αυτό ήταν μέχρι να δω το banana color.

Τότε μου ήρθε η απόλυτη ιδέα! Να συνδυάσω το άσπρο, με αυτήν την pastel απόχρωση του κίτρινου και το αποτέλεσμα; Μπορείς να το δεις και μόνη σου. Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός ταιριάζει απίστευτα και σίγουρα σε επόμενο ραντεβού μου θα «τιμήσω» ξανά αυτό το χρώμα.

https://www.instagram.com/p/Cb0Rp7-JI-Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σημερινό inspo, λοιπόν, είναι το δικό μου μανικιούρ και φυσικά, με ένα search στο Instagram, έψαξα και βρήκα 10 banana nails, για να σε εμπνεύσω και να σε βάλω περισσότερο στον κόσμο της… μπανάνας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Claw clip: Το αξεσουάρ μαλλιών που θα φοράς ξανά και ξανά τους επόμενους μήνες

Το TikTok hack της Selena Gomez με τη mascara έγινε viral και θα αλλάξει το βλέμμα σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved