Glossy makeup look: Η τάση που θα δώσει τόση λάμψη όση χρειάζεσαι στο μακιγιάζ σου

Η λάμψη και η όψη υγείας είναι κάτι που όλες θέλουμε στο μακιγιάζ μας και το glossy makeup look συνδυάζει... και τα δύο!

Μια νεανική επιδερμίδα το μόνο που χρειάζεται σαν καθημερινό μακιγιάζ είναι το glossy makeup look! Είναι το είδος του μακιγιάζ, που κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει και προσφέρει μια αίσθηση καθαρότητας στο πρόσωπο.

Οι τάσεις του μακιγιάζ έρχονται και παρέρχονται, αλλά η λαμπερή, δροσερή επιδερμίδα έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου ως μια από τις πιο περιζήτητες τάσεις που πρέπει να επιλέγεις σαν ένα daily makeup.

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου - 10 mirror manicure για να υιοθετήσεις τη νέα super hot τάση

Το μακιγιάζ που θα κάνεις ξανά και ξανά

Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός σου, υπάρχουν μερικά μυστικά που μπορείς να ακολουθήσεις για να επιτύχεις το viral makeup look του TikTok αλλά και πολλών αγαπημένων μας celebrities (βλέπε Bella Hadid).

Το φυσικό μακιγιάζ που κάνει την επιδερμίδα μας να φαίνεται πιο υγιής και φωτεινή είναι το μακιγιάζ που θα γίνει η νούμερο ένα επιλογή σου για τις πρωινές σου εξόδους και όχι μόνο, από εδώ και στο εξής. Το αποτέλεσμα; Θα το λατρέψεις! Πάμε να δούμε πώς θα επιτύχεις το απόλυτο glossy makeup look σε μόλις λίγα βήματα.

Προετοίμασε την επιδερμίδα σου

Η περιποίηση της επιδερμίδας σου πριν εφαρμόσεις το μακιγιάζ είναι το κλειδί, για να διασφαλίσεις ότι το δέρμα σου φαίνεται ενυδατωμένο, δροσερό και έτοιμο… για να λάμψει. Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να προετοιμάσεις το πρόσωπό σου.

Η απολέπιση είναι το μυστικό! Όσο πιο λεία είναι η επιδερμίδα σου, τόσο πιο εύκολη και smooth θα είναι η εφαρμογή του μακιγιάζ σου. Συνεχίζεις με τον καθαρισμό του προσώπου σου, εφαρμόζεις την ενυδατική σου κρέμα και το αντηλιακό και αφού περιμένεις λίγο να απορροφηθούν, ήρθε η ώρα για primer.



Το primer βοηθά να διατηρείς το μακιγιάζ στη θέση του και να είναι πιο σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείς να το εφαρμόσεις και με τα δάχτυλα, κάνοντας ταυτόχρονα ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπό σου. Μόλις στεγνώσει ξεκινάς με το makeup!

Επέλεξε κρεμώδη προϊόντα

Τα κρεμώδη και υγρά προϊόντα είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι για να επιτύχεις το glossy μακιγιάζ (creamy ρουζ, υγρά foundation και highlighters). Έχουν την ικανότητα να αναμειγνύονται πολύ καλύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τα τις πούδρες και έτσι το αποτέλεσμα φαίνεται πιο φυσικό, υγιές και λαμπερό, κάτι που θέλουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

https://www.instagram.com/reel/CYHVHyYFHnE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δώσε χρώμα και σχήμα στο πρόσωπό σου

Μετά την εφαρμογή του foundation συνέχισε με το bronzer. Κατά την εφαρμογή του bronzer, ακολουθήστε το σχήμα "3" ως εμπειρικό κανόνα για το πού πρέπει να πάει το προϊόν στο πρόσωπό σου (το σχήμα "3" θα πάει κατά μήκος του μετώπου, κατά μήκος της περιοχής των ζυγωματικών και στη συνέχεια της γνάθου).

Ακολουθεί το ρουζ. Τοποθέτησε το creamy ρουζ στα μήλα του προσώπου, έτσι ώστε να δώσεις στην επιδερμίδα σου μια φυσικά κοκκινισμένη όψη.

Δε χρειάζεσαι έντονο μακιγιάζ ματιών

Το να διατηρείς το μακιγιάζ των ματιών απαλό και φυσικό είναι το κλειδί όταν δημιουργείς ένα πιο glowy μακιγιάζ. Πρόσθεσε λίγη γυαλάδα στα βλέφαρά σου (μπορεί να είναι και το highlighter σου), και στη συνέχεια μπορείς να τοποθετήσεις στην κόγχη σου πιο γήινες αποχρώσεις σκιών όπως καφέ ή μπεζ. Μετά την εφαρμογή της σκιάς, συνέχισε με μερικές στρώσεις mascara για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου.

Ώρα να λάμψεις!

Πάρε το υγρό highlighter σου και εφάρμοσέ το στα ψηλά σημεία του προσώπου που τραβούν το φως, όπως το κόκκαλο του φρυδιού, το κέντρο του βλεφάρου και τα ζυγωματικά. Με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ, μπορείς ταμποναριστά να τοποθετήσεις λίγη ακόμη λάμψη στα μάγουλά σου για περισσότερη λάμψη.

Μα φυσικά και θέλουμε λαμπερά χείλη!

Glossy makeup look χωρίς lip gloss στα χείλη γίνεται; Δε γίνεται! Είτε θέλεις να φορέσεις το gloss μόνο του είτε να το βάλεις πάνω από το κραγιόν σου, αυτό είναι κάτι που θα επιλέξεις εσύ. Αν πάλι δεν προτιμάς τίποτα από τα δύο, τότε βάλε απλώς το lip balm σου και voila!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TikTok fashion hack: Πώς θα αναβαθμίσεις το oversized πουκάμισο με μία μόνο κίνηση

Claw clip: Το αξεσουάρ μαλλιών που θα φοράς ξανά και ξανά τους επόμενους μήνες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved