Απόκτησε τις βλεφαρίδες που πάντα ονειρευόσουν! 5 tips για να γίνουν πιο καμπυλωτές και πυκνές

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τα φυσικά υλικά που θα σου χαρίσουν πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες.

Οι βλεφαρίδες αποτελούν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου και παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην ένταση του βλέμματος. Έχουν τη δύναμη να αναδείξουν το σχήμα τους και να μας χαρίσουν το cat eye βλέμμα που όλα τα κορίτσια θέλουμε. Μην ξεχνάς πως τα μάτια μας είναι ένα από τα σημεία στα οποία δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ και όχι άδικα.

Η mascara παραμένει το must-have καλλυντικό σε κάθε νεσεσέρ όμως πίστεψέ με δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις τις πυκνές, πλούσιες βλεφαρίδες που πάντα ήθελες. Η λανθασμένη χρήση (κυρίως της αδιάβροχης μάσκαρας) μπορεί να τις φθείρει ή να δημιουργήσει κόμπους και σπασίματα. Tα καλά νέα ωστόσο είναι πως μπορείς εύκολα να τις ενισχύσεις, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι.

Πώς θα κρατήσουν για περισσότερο καιρό οι ψεύτικες βλεφαρίδες

5 φυσικοί τρόποι για πλούσιες και υγιείς βλεφαρίδες

via GIPHY

1) Σωστό ντεμακιγιάζ

Αρκετές από εμάς δεν κάνουν σωστό ντεμακιγιάζ με αποτέλεσμα να μένουν υπολείμματα προϊόντων μακιγιάζ στις βλεφαρίδες μας. Φρόντισε να ξεβάφεις καλά τα μάτια σου με ένα μαντηλάκι ή διφασικό λάδι.

2) Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά που μπορείς να επιλέξεις για να δώσεις πίσω στις βλεφαρίδες σου την χαμένη υγρασία. Πάρε μια μπατονέτα και βύθισέ την σε ελαιόλαδο. Κάνε ένα πέρασμα στις βλεφαρίδες σου, λίγο πριν κοιμηθείς και άφησέ το να δράσει όλο το βράδυ.

3) Γάλα καρύδας

Τα φυσικά λιπίδια που περιέχει το γάλα καρύδας είναι ό,τι καλύτερο για τις βλεφαρίδες, ενώ οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην προσωρινή αναδόμησή τους με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο πλούσιες και μακριές. Βούτηξε μερικά βαμβακερά pads σε γάλα καρύδας και τοποθέτησέ τα στα μάτια σου. Άφησέ τα για 15 λεπτά και ξέπλυνε με κρύο νερό.

4) Καλό βούρτσισμα

Κι όμως το βούρτσισμα των βλεφαρίδων σου μπορεί να κάνει μια σημαντική διαφορά στην ανάπτυξή τους. Επένδυσε σε ένα πινέλο που έχει βουρτσάκι βλεφαρίδων και χτένιζέ τες μια φορά την ημέρα για να διώχνεις τυχόν κόμπους που έχει δημιουργήσει η μάσκαρα.

5) Πράσινο τσάι

Αν αγαπάς το τσάι, αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για εσένα. Πάρε λίγο βαμβάκι και βούτηξέ το σε ένα φλιτζάνι με πράσινο τσάι το οποίο έβρασες και άφησες να κρυώσει (το τσάι πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου). Τοποθέτησέ το πάνω στις βλεφαρίδες σου για να τις βοηθήσεις να αναπτυχθούν γρηγορότερα.

Πηγή κεντρικής: freepik.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα 5 μεγάλα λάθη που σίγουρα κάνεις με τη μάσκαρα

Make-up lesson, girl! Μάθε πώς να τοποθετείς σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved