It's DIY time - Πώς θα φτάξεις το αγαπημένο σου french mani μόνη σου στο σπίτι

Και όμως! Μπορείς να δημιουργήσεις ένα super WOW french mani μόνη σου στο σπίτι.

Αν έπρεπε να επιλέξουμε το πιο κλασικό και διαχρονικό nail art όλων των εποχών, τότε αυτό θα ήταν ένα γαλλικό μανικιούρ. Ενώ πάντα αναζητούμε νέα σχέδια, χρώματα και στυλ στον κόσμο του μανικιούρ, αυτό το απλό nail art είναι all-time classic και ιδανικό για κάθε περίσταση, από μια βραδινή βόλτα με τις φίλες έως και το σχολείο.

flower nails4 1

Το επόμενο μανικιούρ σου θα μυρίζει άνοιξη - 10 nail art με λουλούδια για να διαλέξεις

How to French mani at home

Μπορείς πια να μην αγχώνεσαι για το πότε θα κλείσεις το επόμενο ραντεβού για να ανανεώσεις το μανικιούρ σου και να δημιουργήσεις μόνη σου το απόλυτο French mani σε μόλις λίγα απλά βήματα. Αυτό θα το δούμε μαζί!

https://www.instagram.com/p/CWqaRcSMEUZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα νιώσεις σίγουρα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αφού θα γίνεις δημιουργική για εσένα, και φυσικά μετά από αυτό θα θες να πειραματιστείς ακόμη περισσότερο και να δοκιμάσεις γαλλικό μανικιούρ με σχέδια και συνδυασμό χρωμάτων. Έτοιμη να δημιουργήσεις μόνη σου στο σπίτι το super WOW γαλλικό μανικιούρ;

1.Περιποίηση νυχιών

Ένα κλασικό γαλλικό mani για να βγει εντυπωσιακό πρέπει να έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία στα άκρα μας. Ξεκινάς με το πλύσιμο των χεριών σου και αν έχεις κάποιο άλλο βερνίκι στα νύχια σου συνέχισε με την αφαίρεσή σου.

2.Δώσε σχήμα, girl

Αν και το γαλλικό μανικιούρ μπορεί να είναι κατάλληλο για κάθε μήκος και σχήμα, το κλασικό αντιστοιχεί στο τετράγωνο σχήμα ή αν δεν σε τρελαίνει αυτή η ιδέα τότε θα μπορούσες να δοκιμάσεις το σχήμα «αμύγδαλο». Πάρε τη λίμα σου και ξεκίνα να δίνεις το σχήμα και το μήκος που εσύ επιθυμείς.

3.Αφαίρεσε τα πετσάκια

Σημαντικό βήμα στη διαδικασία είναι να αφαιρέσεις τα πετσάκια από τα δάχτυλά σου έτσι ώστε τα άκρα σου να φαίνονται ακόμη πιο καθαρά και περιποιημένα.

https://www.instagram.com/p/Ca-I2zUuyDg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4.Ενυδάτωσε τα χέρια σου

Βεβαιώσου ότι έχεις απλώσει στα πετσάκια σου λάδι πριν ξεκινάς να τα αφαιρείς. Στη συνέχεια, κάνε απολέπιση στα χέρια σου με ένα scrub σώματος και εφάρμοσε ενυδατική κρέμα χεριών.

Πριν περάσεις στο επόμενο βήμα, καθάρισε τα άκρα σου με ασετόν για να είσαι σίγουρη ότι δεν έχει μείνει κανένα υπόλειμμα πάνω.

5.Ώρα για βάση (aka base coat)

Το fan βήμα… έφτασε. Για ένα γαλλικό μανικιούρ, θα χρειαστείς δύο αποχρώσεις: μία για την επιφάνεια του νυχιού σου και μια για την άκρη. Μπορείς να πειραματιστείς και να διασκεδάσεις δοκιμάζοντας και άλλα χρώματα ή κάποιο γραμμικό γαλλικό αλλά σήμερα θα δούμε την κλασική εκδοχή του (διάφανη βάση και άσπρη γραμμή).

Ξεκίνησε με το base coat σου (αυτό εμποδίζει τα νύχια κιτρινίσουν ή να χαλάσει γρήγορα το μανικιούρ), και στη συνέχεια τοποθέτησε τη nude βάση.

6.Σχεδίασε τη λευκή γραμμή

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πώς να κάνεις τη γραμμή του γαλλικού μανικιούρ like a pro!

7.Top coat και έτοιμη!

Αφού καθαρίσεις γύρω γύρω τα άκρα σου που πιθανότατα να έχουν λερωθεί με βερνίκι, (μπορείς να χρησιμοποιήσεις Q-tip εμποτισμένο με ασετόν), θα πρέπει να «κλειδώσεις» το αποτέλεσμα για να το διατηρήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.



Για να γίνει αυτό απλά πέρασε πάνω από το γαλλικό mani που μόλις δημιούργησες το top coat σου και voila! Εύκολο έτσι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νέα hot τάση στο μανικιούρ είναι εμπνευσμένη από το Euphoria - 10 nail art για σένα

Το μαύρο μανικιούρ είναι διαχρονικό και super hot! 10 nail art για να πάρεις ιδέες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved