Bubble ponytail: Πώς θα φτιάξεις την πιο playful αλογοουρά της σεζόν

Το hairstyle που θα κάνεις ξανά και ξανά λέγεται bubble ponytail, και σου δείχνουμε πώς θα το πετύχεις!

Το bubble ponytail είναι το χτένισμα που ξεπήδησε από το Instagram και το TikTok, και που λάτρεψαν όλες οι celebrities (και φυσικά και όλες εμείς). Έχουμε και λέμε: Kendall Jenner, Zendaya, Ariana Grande, Gigi Hadid, η αγαπημένη μας Cassie από το Euphoria πρόσφατα, είναι μόλις λίγα από τα ονόματα που δοκίμασαν αυτή τη νέα τάση στα hairstyles και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι απλά WOW!

Είναι ταυτόχρονα ένα πολύ flirty, κομψό αλλά και cute χτένισμα, καθώς επίσης και μια fresh έκδοση της κλασικής αλογοουράς και μπορώ να σου πω ότι σαν διαδικασία την θεωρώ σίγουρα πιο διασκεδαστική.

euphoria nails7

Η νέα hot τάση στο μανικιούρ είναι εμπνευσμένη από το Euphoria - 10 nail art για σένα

Ξέχνα την κλασική αλογοουρά

Η νέα μεγάλη τάση στα χτενίσματα το 2022, «φωνάζει» bubble ponytail, και μαζί θα δούμε πώς θα καταφέρεις να δημιουργήσεις στα δικά σου μαλλιά αυτό το hairstyle, βήμα-βήμα.

https://www.instagram.com/p/CKZCazLHvr_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οπότε αν ψάχνεις για ένα χαριτωμένο χτένισμα τόσο εύκολο αλλά εντυπωσιακό, τότε αυτό είναι σίγουρα για εσένα, girl! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις το scroll και τα υπόλοιπα, άφησέ τα πάνω μου.

Τελικά, ποια δεν θέλει να έχει ωραίο hairstyling, χωρίς να χρειάζεται περίπλοκα βήματα, να περάσει ώρες καθήμενη μπροστά σε έναν καθρέφτη ή ακόμα και να λούσει τα μαλλιά της, άραγε;

Θα κάνεις την bubble ponytail ξανά και ξανά

Είναι κάτι που σίγουρα όλες το θέλουμε, και η bubble ponytail είναι ακριβώς αυτό που ζητάμε! Πιθανότατα έχεις δει αυτή την κομψή αλογοουρά σε όλο το Instagram και το TikTok, αλλά αυτό που ίσως δεν έχεις συνειδητοποιήσει είναι πόσο εύκολο είναι να το δημιουργήσεις μόνη σου. Πάμε να δούμε λοιπόν.

Ξεκινώντας, μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια κανονική ψηλή αλογοουρά στη μέση ή στην κορυφή του κεφαλιού σου και στερέωσε τη με όχι ένα αλλά δύο λάστιχα.



Αυτό θα το κάνεις, γιατί το πρώτο λάστιχο τεντώνεται ενώ στερεώνεις την αλογοουρά, οπότε το δεύτερο λάστιχο είναι επιπλέον στήριξη και δίνει στην αλογοουρά περισσότερο ύψος.

Η νέα τάση είναι απλή, γρήγορη και πολύ cute!

Στη συνέχεια, πάρε το dry shampoo σου για να ανανεώσεις λίγο την υφή και να εξαλείψεις τυχόν λιπαρότητα που έχεις στα μαλλιά σου. Ψέκασε ελεύθερα την αλογοουρά και δώσε της όγκο με μια χτένα, με την οποία θα στρώσεις και τυχόν τουφάκια που πετάνε. Μετά βούρτσισέ τη καλά έτσι ώστε να είναι λεία και χωρίς κόμπους.

Τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις την πρώτη σου «φούσκα» στερεώνοντας ένα νέο λάστιχο λίγα εκατοστά πιο κάτω από τη βάση της αλογοουράς. Επανάλαβε αυτό μέχρι να φτάσεις στο τέλος της αλογοουράς σου και άφησε περίπου δύο ή τρία εκατοστά μαλλιά ελεύθερα στο κάτω μέρος.



Λίγη λακ και είσαι έτοιμη! Funny tip: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις λάστιχα διαφορετικών χρωμάτων ή να διακοσμήσεις την κοτσίδα σου με διάφορα hair accessories.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα οφέλη του micellar water είναι πολλά - 10 που πρέπει να έχεις στο beauty ραντάρ σου

Η Sydney Sweeney έβαψε τα μαλλιά της χάλκινα και είναι ίδια με την Daphne Bridgerton

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved