Το καλό σου φόρεμα μπορείς να το φοράς και κάθε μέρα - Εμπνεύσου από την Dua Lipa

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το συνδυάσεις με Dad sneakers!

Αγαπητή αναγνώστρια, σου παρουσιάζουμε την Dua Lipa: βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ, it-girl και fashion icon. Εκτός από την εθιστική της μουσική, η Dua είναι επίσης γνωστή για το super cute στυλ της. Από το αξιολάτρευτο τοπ με την κεντημένη πεταλούδα μέχρι και τα trendy bikini της, κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η τραγουδίστρια έχει εντυπωσιάσει με τα σύνολά της τελευταία.

dua_lipa_periodeia.jpg

Dua Lipa και στυλ πάνε μαζί! Τα πιο wow outfits από την παγκόσμια περιοδεία της

Η Dua έχει ένα τραγούδι που ονομάζεται «Cool» για κάποιον λόγο

Κατά τη διάρκεια της Future Nostalgia περιοδείας της, η Dua Lipa έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, ένα neon κίτρινο δαντελωτό catsuit με ασορτί opera gloves και ένα κορμάκι Mugler με κρυστάλλους. Ενώ τα performance outfits της είναι πολύ glamorous, κατά τη διάρκεια της περιοδείας η 26χρονη εντυπωσιάζει και με τα off-duty looks της. Για να γιορτάσει το sold-out show της στο Madison Square Garden, η Dua κοινοποίησε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες φοράει ένα cut-out maxi φόρεμα σε έντονο πρασινοκίτρινο χρώμα.



«THE GARDEN BABY!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, όπου πόζαρε μπροστά από μια μαρκίζα που έγραφε: «Καλώς ήρθες στο Garden, Dua Lipa. 1 Μαρτίου Sold out». Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μια μπλε και πράσινη mini τσάντα και πράσινα γυαλιά ηλίου cat-eye. Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ωστόσο ήταν το καπέλο του μπέιζμπολ και τα chunky sneakers της.

https://www.instagram.com/p/Cak9xHlM1Bp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν θέλεις λοιπόν να αντιγράψεις το looks της pop-star, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις στην καθημερινότητα το καλό σου φόρεμα με sneakers και ένα καπέλο (αν δεν έχεις καπέλο του μπέιζμπολ, το bucket hat σου θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα).

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved