5 ανοιξιάτικες τάσεις στα παπούτσια που θα θέλεις να φορέσεις... χθες

Αυτά τα trends θα επικρατήσουν σύμφωνα με τους top σχεδιαστές.

Υπάρχει μια πιο ωραία στιγμή από αυτήν που οι τάσεις αλλάζουν με σκοπό να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα μας; Ήρθε σχεδόν ο καιρός που θα βάλουμε τις χειμωνιάτικες μας μπότες πίσω στην αποθήκη και θα τις αντικαταστήσουμε με ανοιξιάτικα παπούτσια. Και εμείς συγκεντρώσαμε τις τάσεις που υπόσχονται ένα συναρπαστικό άμεσο μέλλον.

Αυτές οι 5 ανοιξιάτικες τάσεις στα παπούτσια που θα βρεις παρακάτω, μας κάνουν να μετράμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι να μπορέσουμε να αναδείξουμε ξανά τα δάχτυλα των ποδιών μας… και ευτυχώς, αυτή η μέρα δεν είναι πολύ μακριά.

crochet_trend.jpg

Κάν'το όπως οι influencers! Πώς θα υιοθετήσεις το crochet trend... the Gen Z way

1. Πλατφόρμες

Οι ψηλές πλατφόρμες ήταν trendy το 2021, φέτος την άνοιξη ωστόσο θα κάνουν ένα δυναμικό comeback οι πλατφόρμες εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ’70. Από τακούνια και sneakers έως τα extra-chunky μοκασίνια, οι πλατφόρμες θα κάνουν statement όλον τον χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CSeXJsCt9YE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2. Κοριτσίστικες λεπτομέρειες

Τα κρυστάλλινα διακοσμητικά, οι φιόγκοι και τα pumps με μυτερές μύτες είναι μερικές από τις κοριτσίστικες λεπτομέρειες που θα δούμε στα παπούτσια φέτος την άνοιξη.

https://www.instagram.com/p/CZxVkRehy5e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3. Chunky σανδάλια

Τα παπούτσια που ήταν hot τις περασμένες σεζόν έχουν ένα κοινό στοιχείο: είναι chunky. Πέρσι το καλοκαίρι τα είδαμε φορεμένα πάνω στις αγαπημένες μας influencers και φέτος θα επιστρέψουν δυναμικά. Αν ψάχνεις ένα παπούτσι που είναι άνετο και συγχρόνως cool, αυτή είναι η ιδανική επιλογή για εσένα.

https://www.instagram.com/p/CPVfRz8hwhI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4. Clogs

Με μοναδικές υφές, ωραία διακοσμητικά και μια αβίαστη αισθητική, αυτά είναι τα αγαπημένα μας παπούτσια της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/CYegJJGll1Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

5. Sneakers

Πάντα υπάρχει χώρος για ένα ζευγάρι λευκά sneakers, φέτος την άνοιξη όμως, θα τα αντικαταστήσουμε με πιο ξεχωριστά σχέδια. Τα sneakers με φωτεινά χρώματα, με σόλες πλατφόρμα και με χαρούμενα σχέδια θα κυριαρχήσουν φέτος.



Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dolcevita

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved