Σου θυμίζει κάτι; H Iris Law φόρεσε το iconic φόρεμα της Beyoncé... 20 χρόνια μετά

Οι ομοιότητες και οι διαφορές με το σύνολο της Beyoncé από τα MTV Movie Awards το 2003!

Όλες έχουμε καταλάβει πως η επόμενη γενιά της μόδας είναι obsessed με το παρελθόν. Είδαμε στις αρχές του χρόνου τη Zendaya στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα Valentino look από το 1992, την Olivia Rodrigo με vintage Atelier Versace στα MTV VMAs και την Zahara Jolie-Pitt να φοράει στην πρεμιέρα των Eternals το φόρεμα της μητέρας της, Angelina Jolie, από τα Oscars το 2014. Τώρα, η Iris Law φόρεσε ένα Versace φόρεμα που είχαμε δει κάποτε πάνω στην Beyoncé.

Κατ' αρχάς, ποια είναι η Iris Law

Η Law είναι κόρη του Jude Law και της Sadie Frost και έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες για τους Fendi, Marc Jacobs και Burberry Beauty. Πρόσφατα εμφανίστηκε στην British Vogue – όπου φόρεσε το iconic skirt set του οίκου Miu Miu – καθώς και στη Vogue Hong Kong. Η σχέση της Law με τον οίκο Versace συγκεκριμένα έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο καθώς βρέθηκε στην πρώτη σειρά στην πασαρέλα του brand για την άνοιξη του 2022.

ariana_grande_britney_spears.jpg

Η Ariana Grande έγινε... Britney Spears - Η αντιγραφή του iconic 90's look στο The Voice

https://www.instagram.com/p/CZe5npvDdUH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Το 21χρονο μοντέλο παρευρέθηκε σε ένα London Fashion Week party που διοργανώθηκε από το Perfect Magazine στις 21 Φεβρουαρίου. Για την περίσταση, το μοντέλο επέλεξε ένα φόρεμα από τη συλλογή του οίκου Versace για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2003. Το κιτρινοπράσινο φόρεμα περιλάμβανε έναν σατέν κορσέ με κορδόνια και μια φούστα handkerchief με βολάν. Η Law ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με καφέ τακούνια και έναν ασημί κρίκο στο δεξί της αυτί.

https://www.instagram.com/p/CaZtA0UtGQf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Beyoncé, εν τω μεταξύ, είχε φορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα στα MTV Movie Awards το 2003, όπου ήταν υποψήφια για breakthrough female performance για τον ρόλο της ως Foxxy Cleopatra στην ταινία «Austin Powers in Goldmember». Τα αξεσουάρ της ήταν βέβαια λιγότερο διακριτικά – strappy πέδιλα, ένα statement κολιέ και matching drop earrings.



Εκτός από την εμφάνιση της Beyoncé στο κόκκινο χαλί, η Christina Aguilera φόρεσε επίσης αυτό το φόρεμα σε μια καμπάνια που γυρίστηκε από τον Steven Meisel.

Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις και άλλες εμφανίσεις του μοντέλου.

Πηγή κεντρικής φωτογραγίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved