Dua Lipa και στυλ πάνε μαζί! Τα πιο wow outfits από την παγκόσμια περιοδεία της

Το παγκόσμιο «Future Nostalgia» tour της τραγουδίστριας πραγματοποιείται επιτέλους μετά από πολλαπλές καθυστερήσεις και αυτά είναι μερικά από τα πιο ξεχωριστά fashion moments.

Φαίνεται ότι οι μεγάλες περιοδείες έχουν επιτέλους επιστρέψει μετά από 2 σχεδόν χρόνια. Η Dua Lipa κυκλοφόρησε το Future Nostalgia άλμπουμ της το 2020, με την πανδημία του Covid-19 όμως δεν είχε καταφέρει να κάνει συναυλίες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η νέα χρονιά, ωστόσο, προανήγγειλε την άφιξη των συναυλιών, με τη δεκάμηνη περιοδεία της Dua Lipa να ξεκινάει στις 9 Ιανουαρίου από το Μαϊάμι.



Best outfits

Εκτός από την εντυπωσιακή φωνή της, τα top hits της, και φυσικά, τις signature χορευτικές της κινήσεις, η περιοδεία της Lipa είναι γεμάτη και με πρωτοποριακά fashion moments που αντικατοπτρίζουν το τολμηρό προσωπικό στυλ της τραγουδίστριας. Ο Lorenzo Posocco είναι αυτός που πρέπει να ευχαριστήσουμε για τις wow εμφανίσεις της Dua, οι οποίες περιλαμβάνουν κομμάτια από τους οίκους Balenciaga, Marine Serre και Mugler.

dua_lipa_periodeia_catsuit.jpg

Θέλουμε κι εμείς την ολόσωμη φόρμα της Dua Lipa! Η εμφάνιση που μας ξετρέλανε

Με την περιοδεία να διαρκεί έως τις 16 Νοεμβρίου 2022, σίγουρα θα δούμε ακόμη περισσότερα συναρπαστικά σύνολα – επί της σκηνής, αλλά και εκτός (η Dua έκανε ήδη πάταγο όταν φωτογραφήθηκε στο Μαϊάμι beach φορώντας ένα crochet μπικίνι και μια τσάντα Loewe).

https://www.instagram.com/p/CZ1l8ZrOJOC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη μας, θέλαμε να συγκεντρώσουμε όλα τα αξιοσημείωτα outfits από το World Tour της Dua Lipa. Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις τα πιο εντυπωσιακά της φορέματα, κοστούμια, πανωφόρια και πολλά άλλα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @lorenzoposocco

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved