Θέλουμε κι εμείς την ολόσωμη φόρμα της Dua Lipa! Η εμφάνιση που μας ξετρέλανε

Η Dua αποδεικνύει πως οι neon ολόσωμες φόρμες αξίζουν σύντομα μια θέση στην γκαρνταρόμπα μας!

Οι ολόσωμες φόρμες έχουν κάνει δυναμικό comeback, με οίκους όπως οι Prada, LaQuan Smith, Balenciaga και Mugler να ντύνουν διάσημους με διαφορετικές εκδοχές του statement piece. Η Dua Lipa λοιπόν επέλεξε να ξεκινήσει την περιοδεία της «Future Nostalgia» στο Μαϊάμι της Φλόριντα το βράδυ της Τετάρτης 9/2, φορώντας μία εφαρμοστή, neon πράσινη ολόσωμη φόρμα του οίκου Balenciaga με στοιχεία lingerie, ζακάρ ύφανση και pantaboots (μποτάκια ενσωματωμένα στα πατζάκια). Ο στυλίστας της Lorenzo Posocco πρόσθεσε στο custom-made catsuit της ασορτί μακριά γάντια, καθώς και διαμαντένια σκουλαρίκια από το brand EÉRA.

https://www.instagram.com/tv/CZziFNEA9Y_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αγάπη της Dua για catsuits

Αν και δεν είναι πολύ πρακτικά, τα catsuits είναι αγαπημένα items της Lipa. Μέσα στον προηγούμενο χρόνο έχει φορέσει ένα δαντελένιο catsuit του οίκου LaQuan Smith στο iHeartRadio Music Festival και μια Versace ολόσωμη φόρμα σε μια ανάρτηση στο Instagram.

dua_lipa_versace.jpg

Τι σου θυμίζει; Η wow ολόσωμη φόρμα της Dua Lipa είναι η νέα εκδοχή του iconic Versace dress της JLo

Κατά τη διάρκεια του show, η 26χρονη τραγουδίστρια φόρεσε ένα ακόμα εφαρμοστό custom catsuit με cut-out διαφάνειες – αυτήν τη φορά από την τελευταία συλλογή του οίκου Mugler – σε συνδυασμό με κολάν και σορτς από το brand Marine Serre.

https://www.instagram.com/p/CZ4exaOs0TO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να θυμίσουμε πως η Dua Lipa αναγκάστηκε να αναβάλει το «Future Nostalgia Τour» τον Μάρτιο του 2020, λόγω των περιορισμών για την πανδημία Covid-19. Η περιοδεία της θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο του 2022 στο Περθ της Αυστραλίας.

Σε αυτήν, εκτός από την 26χρονη σταρ, θα συμμετέχουν η 26χρονη ράπερ Megan Thee Stallion, η 21χρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια Griff, η 34χρονη Σουηδέζα Tove Lo, η 26χρονη Βελγίδα Angèle, η 36χρονη Αμερικανίδα τραγουδοποιός Caroline Polachek και η 26χρονη τραγουδίστρια της pop και της R&B Lolo Zouaï.



Δες περισσότερες φωτογραφίες από τα on stage looks της στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dualipa

Διάβασε επίσης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved