New trend alert! Το glitter στις βλεφαρίδες είναι η νέα τάση - Πώς θα υιοθετήσεις το απόλυτο look

Μια νέα τάση στο μακιγιάζ «γεννιέται» και είναι super hot. Αν είσαι fan του Euphoria τότε το glitter στις βλεφαρίδες, σίγουρα θα σου δώσει #EuphoriaVibes!

Οι τάσεις δεν θα σταματήσουν ποτέ να ξεπετάγονται η μία μετά την άλλη! Εκεί που νομίζεις ότι γνωρίζεις τα πάντα για τη μόδα και την ομορφιά, και είσαι ενημερωμένη για όλες τις τάσεις που κυριαρχούν, ξαφνικά μια νέα έρχεται για να τα ανατρέψει…όλα. Το ίδιο έτυχε να συμβεί και με το trend, για το οποίο θα μιλήσουμε, και θα γνωρίσουμε μαζί σήμερα.

Πριν από λίγες ημέρες, εκεί που χαλάρωνα κάτω από την αγαπημένη μου χουχουλιάρικη κουβέρτα, αποφάσισα να ανοίξω το TikTok (μιας και το κάνω συχνά σε κάτι τέτοιες στιγμές), και το ForYou μου ως συνήθως είχε makeup tutorials, aesthetic videos (τύπου shower και body care routine) και φυσικά τα νέα dance trends που νομίζω εμφανίζονται στους περισσότερους και είναι παγκοσμίως γνωστά!

bella hadid 1

Η Bella Hadid εμπνεύστηκε τη νέα τάση στο μακιγιάζ - Το jawline highlight έγινε viral στο TikTok

The new trend is super hot!

Εκεί που έκανα scroll, πέφτω σε ένα βίντεο μακιγιάζ που έλεγε #NewTrend. Δε σου κρύβω ότι με το που συναντώ τέτοια videos με ανυπομονησία και περιέργεια, περιμένω να δω…τι θα δω! Και μάντεψε τι ήταν. Ο απόλυτος συνδυασμός των δύο μεγαλύτερων αδυναμιών μου στο μακιγιάζ που δεν είναι άλλος από το glitter και τις βλεφαρίδες μας #TwoInOne!

Με το που το είδα, έτσι απλά ενθουσιάστηκα, έπαθα το πρώτο μου shock γιατί το αποτέλεσμα, όπως μπορείς να δεις και από μόνη σου, είναι απλά WOW. Αποφάσισα, λοιπόν, να μοιραστώ αυτή τη νέα τάση που μόλις «γεννήθηκε» στο μακιγιάζ μαζί σου, και φυσικά να σου πω τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να επιτύχεις και εσύ αυτό το super WOW and fresh look.

Δε σου δίνει και λίγο Euphoria vibe; Εγώ πάντως μόλις το είδα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πόσο τέλεια αυτή η πινελιά θα ταίριαζε σε ένα Euphoria makeup look. Εσύ τι λες;

Έτσι θα το κάνεις και εσύ

Για να δημιουργήσεις Glittery eyelashes το μόνο που χρειάζεσαι (σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη σκιά σε υγρή μορφή με glitter), είναι μια κόλλα για τις βλεφαρίδες σου, ένα λεπτό πινέλο ματιών και το glitter της επιλογής για το οποίο θα σου συνιστούσα να είναι ειδικό για χρήση ματιών, έτσι ώστε να μη δημιουργηθούν τυχόν αλλεργίες (τα μάτια και γενικά το δέρμα και το πρόσωπό μας μην ξεχνάμε ότι είναι αρκετά ευαίσθητα).

https://www.instagram.com/reel/CYZdHhxJqy4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ελάχιστη ποσότητα από την κόλλα, και με το πινέλο (έχοντας προσθέσει την κόλλα πάνω σε αυτό) να εφαρμόσεις το glitter στις βλεφαρίδες σου. Άφησέ τες να στεγνώσουν εντελώς, και αν θέλεις παραπάνω λάμψη τότε πρόσθεσε άλλη μια στρώση κόλλας και glitter. Αν πάλι έχεις σκιά σε υγρή μορφή, τότε τα πράγματα είναι ακόμη πιο εύκολα για σένα, girl! Απλώς με το πινελάκι, παίρνεις λίγη ποσότητα από τη σκιά σου και την τοποθετείς στις βλεφαρίδες σου και voila!



Εύκολο έτσι; Τρέξε στη gallery να βρεις τα ιδανικά προϊόντα για σένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#TeamBrownEyes: Μάθε ποιες αποχρώσεις μαλλιών ταιριάζουν με τα καστανά σου μάτια

It's skincare time! 10 sheet masks για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved