9 outfits για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Θα τα ερωτευτείς!

Είτε θα την περάσεις με το άλλο σου μισό, είτε με τους φίλους είτε και μόνη σου, η 14η Φεβρουαρίου είναι μια καλή ευκαιρία για να αναδείξεις την ωραιότερη εκδοχή σου.

Στάθηκες ποτέ μπροστά από τη γεμάτη ρούχα γκαρνταρόμπα σου και σκέφτηκες «δεν έχω τίποτα να φορέσω»; Και εγώ το ίδιο. Ποια δεν το έχει κάνει άλλωστε; Αυτό το πρόβλημα προκύπτει συνήθως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής outfits και ειδικά όταν βιαζόμαστε. Ο (αναμφισβήτητα) μεγαλύτερος και πιο θλιβερός μήνας του χρόνου τελείωσε επιτέλους. Αυτό σημαίνει ότι ο σύντομος και γλυκός Φεβρουάριος είναι εδώ και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει.



Οι κατάλληλες στυλιστικές προτάσεις για εσένα

Η 14η Φεβρουαρίου είναι μια μέρα που συγκεντρώνει το περισσότερο άγχος για τα ερωτευμένα ζευγάρια. Πού θα πας, τι θα πεις, τι θα φορέσεις για να εντυπωσιάσεις το αγόρι σου; Για να μην τα αφήσεις όλα τελευταία στιγμή και αγχωθείς, εμείς θέλαμε να σου δώσουμε έμπνευση για outfits για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τώρα ώστε να είσαι προετοιμασμένη. Ανεξάρτητα από το relationship status σου, η γιορτή είναι μια εξαιρετική δικαιολογία για να βγάλεις τα καλά σου. Έτσι, θα δεις και με διαφορετικό τρόπο την γκαρνταρόμπα σου.

prwto_radevoy.jpg

First date alert! Στο πρώτο ραντεβού πρέπει να είσαι απλή και κομψή - 10 looks για να διαλέξεις

https://www.instagram.com/tv/CVn9ZAIlUnZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είτε λοιπόν έχεις κανονίσει να βγεις για βραδινό με τους κολλητούς σου, είτε έχεις κανονίσει ένα ρομαντικό δείπνο με το αγόρι σου είτε αποφάσισες πως προτιμάς να κάτσεις σπίτι και να δεις ρομαντικές ταινίες – όποια και να είναι τα σχέδιά σου-, συγκεντρώσαμε 9 σύνολα τα οποία μπορείς να αντιγράψεις για εκείνη την μέρα. Μπορείς να τα βρεις στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @romeobeckham

Διάβασε επίσης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved