#TeamBrownEyes: Μάθε ποιες αποχρώσεις μαλλιών ταιριάζουν με τα καστανά σου μάτια

Έχεις κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο για να βάψεις τα μαλλιά σου; Αν έχεις καστανά μάτια εδώ θα βρεις όλες τις αποχρώσεις που θα σου ταιριάζουν!

Την επιλογή ενός νέου χρώματος μαλλιών τη θεωρώ, τη Νο. 1 πιο «τρομακτική», και κρίσιμη, που μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις την εικόνα σου. Σαν να μην ήταν αρκετά δύσκολο να επιλέξεις την απόχρωση του βερνικιού νυχιών για το επόμενο μανικιούρ σου ή να επιλέξεις ποιο θα είναι το «τυχερό» χρώμα κραγιόν της ημέρας, νομίζω ότι η μελέτη για το χρώμα των μαλλιών διαρκεί μήνες.

Είναι μια απόφαση που θέλει σκέψη. Ας πούμε, πρέπει να σκεφτείς το φυσικό σου χρώμα, τη συντήρηση στο νέο χρώμα που θα κάνεις και αν θα κολακεύει τον τόνο του δέρματός σου. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που ενδεχομένως να μην είχες σκεφτεί, είναι το χρώμα των ματιών σου. Oh yes, girl αν αισθάνεσαι ιδιαίτερα μπερδεμένη, το να κοιτάξεις το χρώμα των ματιών σου μπορεί επίσης να σε φέρει πιο κοντά, στην τελική σου απόφαση.

micro nails8

#MicroFrenchMani: Το γαλλικό μανικιούρ... αλλιώς (+10 nail art για να διαλέξεις)



Τα χρώματα μαλλιών που θα αναδείξουν απίστευτα τα καστανά σου μάτια

Για να πούμε την αλήθεια, τα μάτια δεν είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν οι κομμωτές όταν προτείνουν χρώματα μαλλιών σε πελάτισσες, αλλά η βασική θεωρία χρωμάτων υποδηλώνει ότι επίσης, δεν είναι κακό να λάβεις υπόψη το χρώμα των ματιών σου.

Όπως ορισμένα χρώματα μαλλιών συμπληρώνουν διαφορετικούς τόνους δέρματος, το ίδιο ισχύει και για τα μάτια. Αν έχεις μπλε μάτια, οι διάφορες αποχρώσεις του ξανθού, του κόκκινου, του καφέ espresso και του Raven Black θα σου φανούν πιο κολακευτικές, αλλά για τα καστανά μάτια, οι προτάσεις είναι εντελώς διαφορετικές.

espresso brown hair copy

Ακόμη και στην κατηγορία των καστανών ματιών, υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και προτάσεις για να σκεφτείς. Σήμερα, θα δούμε μαζί ποια χρώματα μαλλιών είναι ιδανικά για εσένα φίλη μου καστανομάτα, και φυσικά 10 ιδέες για να πάρεις έμπνευση. Με λίγα λόγια, θα σου κάνω πιο εύκολη την επιλογή της επόμενης απόχρωσής σου.

Αυτά τα χρώματα είναι για εσένα!

Στα καστανά μάτια μπορούν να ταιριάξουν και ζεστές αλλά και ψυχρές αποχρώσεις.

Αν ο τόνος των ματιών σου είναι θερμός (θερμή απόχρωση καστανού), τότε το να κινηθείς σε ζεστές αποχρώσεις μαλλιών, θα είναι ό,τι πιο κολακευτικό. Αυτό περιλαμβάνει αποχρώσεις όπως το caramel brown, μελί-ξανθό, κανελί, σκούρο κόκκινο και καστανόξανθο.

Ωστόσο, αν τα καστανά μάτια σου έχουν πιο ψυχρή απόχρωση, τότε πρέπει να κοιτάξεις για ψυχρούς τόνους και σε βαφές μαλλιών. Συνεπώς, το ψυχρό ξανθό, το dark chocolate, το ash brown, και ένα ashy blond είναι όλες εξαιρετικές επιλογές.

Η απόλυτη έμπνευση είναι εδώ

Με τα «κλασικά», καστανά μάτια, "δεν υπάρχει όριο" καθώς το χρώμα είναι αρκετά βολικό. Μπορείς να πειραματιστείς με red brown, golden brown, αλλά και με ένα θερμό caramel καστανό, για να αναδείξεις την αντίθεση με τα μάτια σου.

caramel hair copy

Έχεις σκούρα καστανά μάτια; Τότε αυτές οι αποχρώσεις θα σου ταιριάζουν απίστευτα!

Τα πολύ βαθιά καστανά μάτια είναι εντυπωσιακά όμορφα και θέλεις ένα χρώμα μαλλιών που να τα τονίζει. Προσωπικά πιστεύω ότι το σκούρο καστανό χρώμα μαλλιών θα σε απογειώσει. Όχι το μαύρο. Μπορείς επίσης να προσθέσεις μερικές ανταύγειες με κόκκινους υποτόνους, εάν θες να δώσεις μια πιο pop διάθεση στα μαλλιά σου.



#TeamBrownEyes. Πάρε έμπνευση για το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο κοιτάζοντας στην gallery όλες τις ιδέες που συγκέντρωσα, μόνο για σένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

6 super duper hair trends που θα βλέπεις παντού το 2022

Το mullet είναι το πιο hot κούρεμα της χρονιάς! 10 ιδέες για να μπεις σε πειρασμό

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved