#MicroFrenchMani: Το γαλλικό μανικιούρ... αλλιώς (+10 nail art για να διαλέξεις)

Γιατί το Micro French Manicure πρόκειται να είναι η επόμενη μεγάλη τάση!

Καιρός να ξεχάσουμε τα περίπλοκα μανικιούρ και τα έντονα σχέδια! Φέτος, θα δούμε πολύ απλά χρώματα, ombre εφέ και φυσικά τη διαχρονική τάση που βλέπαμε παντού το 2021, που δεν είναι άλλη από το French Mani, σε κάθε του μορφή.

Ενώ οι τάσεις στο μανικιούρ πριν από το lockdown αφορούσαν όλα τα περίπλοκα σχέδια, στο μέλλον, θα ξετρελαθούμε με την απλότητα του «lockdown mani». Για το 2022, επιδιώκουμε τα κομψά, μίνιμαλ σχέδια που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αναδημιουργηθούν στο σπίτι, και που σίγουρα δε θα μείνουν απαρατήρητα από κανέναν.

mov mov

50 shades of purple! Τα πιο εντυπωσιακά μωβ μανικιούρ μόνο για σένα

Η νέα τάση που θα λατρέψεις

Ο λόγος λοιπόν για το micro French manicure. Το micro mani (αλλιώς γνωστό ως micro French ή skinny French) είναι απλό και minimal, και πρόκειται να είναι η μεγαλύτερη τάση στα νύχια του 2022. Είναι μια μοντέρνα προσέγγιση του παραδοσιακού γαλλικού μανικιούρ.

https://www.instagram.com/tv/CX05OkTp_FL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο είναι το πάχος της γραμμής. Για ένα micro French, η γραμμή είναι βαμμένη όσο πιο λεπτή γίνεται. Φυσικά και δε θα σε αφήσω έτσι Στην gallery θα βρεις 10 micro French mani για να πάρεις ιδέες και να αποφασίσεις ποιο θα είναι το επόμενο μανικιούρ σου!

https://www.instagram.com/p/CIL-Sf8DAo0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Do it yourself!

Θες να μάθεις και πώς να το κάνεις μόνη σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτ’ άλλο από το να συνεχίζεις να διαβάζεις! Let’s do our mani, girl!

Προετοιμασία

Η προετοιμασία του νυχιού είναι εξαιρετικά σημαντική. Χρειάζεται το βερνίκι να έχει τοποθετηθεί ομοιόμορφα. Σπρώξε απαλά το πετσάκι του νυχιού προς τα πίσω με ένα εργαλείο και στη συνέχεια τρίψε ελαφρά το νύχι για να αφαιρέσεις τυχόν ατέλειες. Για να είσαι σίγουρη ότι το κάνεις σωστά, δες το παρακάτω βίντεο σαν οδηγό!



Όταν πας να επιλέξεις το βασικό χρώμα (το χρώμα βάσης δηλαδή), πρώτα θα πρέπει να σκεφτείς ποιοι υποτόνοι ταιριάζουν περισσότερο στον τόνο της επιδερμίδας σου.

Πώς θα κάνω το μανικιούρ μου

Για να βάψεις την άκρη, θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιήσεις ένα πολύ λεπτό πινέλο. Ένα παλιό πινέλο χειλιών βουτηγμένο σε ασετόν είναι εξαιρετικό για την αφαίρεση τυχόν λαθών που μπορεί να κάνεις!



Τοποθέτησε ελάχιστη ποσότητα από το βερνίκι σου, σε μια πλάκα, ή επίπεδη επιφάνεια και μη βουτήξεις το πινέλο σου μέσα στο μανό. Αυτό το βήμα, θα σε βοηθήσει γιατί εμποδίζει το πινέλο να πιάσει πολύ προϊόν.



Μπορείς επίσης να προσαρμόσεις την άκρη στο σχήμα/μήκος του νυχιού σου. Για παράδειγμα, εάν το νύχι σου είναι κοντό, μπορείς να εφαρμόσεις την πιο λεπτή γραμμή και να βάψεις ελαφρώς προς τα κάτω, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός μακρύτερου μήκους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 4 πιο hot nail trends του 2022 και τα πιο wow μανικιούρ για να αντιγράψεις

Η νέα super glam τάση στο μακιγιάζ λέει #GlitterLips - Θα τη λατρέψεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved