Πώς θα διαλέξεις σωστά το concealer

Επίλεξε το σωστό concealer για να αποφύγεις τα λάθη

Σε αυτήν την ηλικία η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεσαι πολύ μακιγιάζ. Aν θέλεις να έχεις μια ελαφριά κάλυψη χρειάζεσαι ένα καλό concealer και μια κρέμα ΒΒ.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα εστιάσουμε στο concealer, γιατί η επιλογή κρύβει πολλές παγίδες. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι το χρώμα του concealer. Πήγαινε σε ένα κατάστημα ομορφιάς και ζήτα βοήθεια από τις ειδικούς. Παρακάλεσε να στο εφαρμόσουν για να είσαι σίγουρη για την επιλογή.

Το δεύτερο ζητούμενο είναι η σωστή υφή. Ανάλογα με τον τύπο δέρματος αλλά και το πρόβλημα που πρέπει να καλύψεις θα σου προτείνει λεπτόρρευστη ή πιο πυκνή σύσταση. Στο εμπόριο κυκλοφορούν concealer σε stick, με κρεμώδη υφή αλλά και σε υγρή μορφή. Δοκίμασε και τα τρία για να καταλάβεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα.

Επίσης, πρέπει να ενημερώσεις την ειδικό σχετικά με το μακιγιάζ που εφαρμόζεις καθημερινά, γιατί και αυτό επηρεάζει την επιλογή αλλά να εξηγήσεις και αν έχεις ευαίσθητη ή τάση για ακμή επιδερμίδα.

Για να το σταθεροποιήσεις χρησιμοποίησε πούδρα. Με την πούδρα θα αποφύγεις τις γραμμές που δημιουργούνται στα μάτια και θα μπορέσεις να εφαρμόσεις σωστά και την σκιά σου.

Δες ακόμα Φτιάξε μόνη σου τα δικά σου σκουλαρίκια με φούντες σε λιγότερο από 10 λεπτά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved