20χρονος Έλληνας designer σχεδίασε το φόρεμα της Dua Lipa που έγινε viral

Αν και μόλις 20 χρόνων, ο σχεδιαστής από μια μικρή πόλη της Ελλάδος έχει κεντρίσει την προσοχή των πιο hot stars!

Ο 20χρονος Έλληνας σχεδιαστής George Trochopoulos, ο οποίος αν και βρίσκεται ακόμη στο τρίτο έτος φοίτησής του στο London College of Fashion, κυκλοφόρησε πρόσφατα το ομώνυμο label του και έχει τραβήξει την προσοχή των πιο hot celebrities. Η Miley Cyrus, η Kendall Jenner, η Emma Chamberlain και η μουσικός Lilah έχουν ήδη φορέσει τις body conscious δημιουργίες του.

https://www.instagram.com/p/CR4VY-TqjyF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 2022 φαίνεται να ξεκίνησε πολύ καλά για τον Έλληνα σχεδιαστή, καθώς η Dua Lipa πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία της όπου φοράει ένα από τα signature ριγέ mini φορέματά του.

dua_lipa_versace.jpg

Τι σου θυμίζει; Η wow ολόσωμη φόρμα της Dua Lipa είναι η νέα εκδοχή του iconic Versace dress της JLo

https://www.instagram.com/p/CYUKDVENbpM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Θέλω όσοι φορούν τα ρούχα μου να νιώθουν empowered. Είναι πολύ περίεργο που ξαφνικά έχω αυτή την προσοχή. Είναι όμως ωραία έκθεση και μου αρέσει να συνεργάζομαι με άλλους δημιουργούς σε custom projects», δήλωσε ο σχεδιαστής, υποστηρίζοντας ότι το στυλ των ρούχων του είναι σοφιστικέ σέξι.

Η καταγωγή και η έμπνευση του George Trochopoulos

Ο George Trochopoulos γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Άντλησε έμπνευση από δυναμικές γυναίκες στην Ελλάδα, όπως την αείμνηστη υπουργό Πολιτισμού, Μελίνα Μερκούρη, αλλά και την ηθοποιό, Μάρω Κοντού. Εκτός από το προσωπικό τους στυλ, η ευφυΐα και το γεγονός πως κατάφεραν να επικρατήσουν σε ανδροκρατούμενους χώρους είναι αυτά που ξεχώρισε ο σχεδιαστής σε αυτές τις δύο γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/CW6hz70NyYZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με μια μικρή ομάδα να τον υποστηρίζει, ο Έλληνας designer πρόκειται να λανσάρει την πρώτη του συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο του 2022 με ένα φυσικό show, ανάλογα πάντα και από τους περιορισμούς λόγω Covid-19.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dualipa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Butterfly print: Το νοσταλγικό μοτίβο που έχει τραβήξει την προσοχή της Bella Hadid και της Dua Lipa

Dua Lipa: Είναι 90's queen και αυτό το outfit της το αποδεικνύει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved