Η Zendaya... σαν star του παλιού σινεμά! Η super chic εμφάνιση στην πρεμιέρα του Euphoria

Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Euphoria έγινε! Το φόρεμα της Zendaya φορέθηκε από supermodel το 1992, ενώ η εμφάνιση της Sydney Sweeney είχε αέρα Old Hollywood!

Η Zendaya δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να εντυπωσιάσει στο red carpet. Αμέσως μετά τις εμφανίσεις της για την περιοδεία του Spider-Man: No Way Home, η ηθοποιός εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της επερχόμενης δεύτερης σεζόν του Euphoria. Η Zendaya φόρεσε ένα vintage στράπλες φόρεμα με κάθετες ασπρόμαυρες ρίγες, το οποίο προέρχεται από τη Spring/Summer 1992 συλλογή του οίκου Valentino! To συγκεκριμένο κομμάτι φορέθηκε τότε από τη Linda Evangelista, η οποία ήταν ένα από τα supermodels της δεκαετίας του '90.

https://www.instagram.com/p/CYcdXrFvdXT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Old Hollywood εμφάνιση της Sydney Sweeney

Η Sydney Sweeney, από την άλλη, φόρεσε ένα custom Miu Miu σύνολο. Το two-piece λευκό σατέν σετάκι περιλάμβανε μια χαμηλοκάβαλη φούστα διακοσμημένη με κρυστάλλους και ένα ασορτί tube top. Η Sydney κατάφερε να αποπνεύσει τόσο αέρα Old Hollywood όσο και Y2K vibes με την προσθήκη λευκών opera gloves και μιας σέξι αλυσίδας γύρω από τη μέση της.

zendaya.jpg

Με spider dress η Zendaya - Η τολμηρή στυλιστική επιλογή στην πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home

https://www.instagram.com/p/CYh1kTMPYJ4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που η εμφάνιση της Sydney είχε αέρα Old Hollywood. Η ηθοποιός «μεταμφιέστηκε» σε Marilyn Monroe στα People's Choice Awards τον περασμένο μήνα, με ένα μαύρο Saint Laurent cocktail dress.



Τι φόρεσαν οι υπόλοιποι stars της σειράς

Η Alexa Demie φόρεσε ένα αστραφτερό μαύρο Balenciaga φόρεμα, ενώ η Maude Apatow ένα chain mail dress του οίκου Saint Laurent. Η Hunter Schafer εντυπωσίασε με ένα μπορντό Prada φόρεμα, μια μαύρη κορδέλα και ένα statement κολιέ. Ο Jacob Elordi φόρεσε ένα κομψό κοστούμι Celine by Hedi Slimane, το οποίο ολοκλήρωσε με λευκές μπότες.

https://www.instagram.com/p/CYfC6H8IdNg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες μερικές από τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί για να ενθουσιαστείς για τη 2η σεζόν!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Euphoria: Η 2η σεζόν της hit σειράς επιστρέφει - Τι πρέπει να ξέρεις

Euphoria: Χαμός στη νέα σεζόν που έρχεται! Ποιοι νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στη σειρά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved