50 shades of purple! Τα πιο εντυπωσιακά μωβ μανικιούρ μόνο για σένα

Το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει μια απόχρωση του μωβ!

Είτε πρόκειται για το πιο απαλό παστέλ λιλά, είτε για το πιο βαθύ μελιτζανί, υπάρχει μια μωβ απόχρωση νυχιών για όλες. Από glitter μέχρι ombre, gel μέχρι βερνίκι, φυσικά και ακρυλικό μανικιούρ, σου έχω συγκεντρώσει τα καλύτερες επιλογές για να διαλέξεις και να είσαι έτοιμη για το επόμενο ραντεβού σου που θα έχει, μια μικρή μωβ…λεπτομέρεια!

Εάν δεν κατέχεις τόσο την τέχνη του μανικιούρ, μπορείς απλά να εφαρμόσεις το αγαπημένο σου μωβ βερνίκι, εύκολα και γρήγορα, ή να τραβήξεις ένα στιγμιότυπο οθόνης το αγαπημένο σου γαλλικό ή purple glittery mani, και να αφήσεις την expert nail artist σου να κάνει τα μαγικά της!

mov manikiour

Τα 4 πιο hot nail trends του 2022 και τα πιο wow μανικιούρ για να αντιγράψεις

In love with purple mani

Σήμερα λοιπόν, ανοίγουμε το κεφάλαιο των μωβ αποχρώσεων και τις επιλογές που έχεις για το επόμενο nail design και φυσικά σου έχω 10 μωβ μανικιούρ για να πάρεις έμπνευση και να διαλέξεις το ιδανικό για εσένα!

Θα δούμε, όλες τις αποχρώσεις του μωβ σε διαφορετικά, μανικιούρ! Είσαι λάτρης των σκούρων χρωμάτων; Τότε για εσένα το μελιτζανί ή το σκούρο μωβ θα είναι ότι πρέπει.

«Κεφάλαιο»: Μωβ μανικιούρ

Προτιμάς τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις; Don’t worry! Ένα λιλά μανικιούρ θα σε ξετρελάνει, ειδικά με τις ανάλογες λεπτομέρειες!

https://www.instagram.com/p/CAF76S_AmP8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αλλά αν πάλι, το μωβ δεν είναι το χρώμα που σε ξετρελαίνει, τότε ήρθε ώρα να το δεις με άλλο μάτι…. Σου έχω και σχέδια με μόνο, ελάχιστες μωβ λεπτομέρειες που θα είναι τόσο όσο στο μανικιούρ σου, και φυσικά απίστευτα κομψό. Ουράνιο τόξο περιλαμβάνει ροζ, λευκό, rose gold, μωβ, μπλε, κόκκινο, κίτρινο, γκρι και φυσικά neon.



Τι περιμένεις; Τρέξε στην gallery να δεις τα πιο WOW μωβ μανικιούρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Make-up lesson, girl! Μάθε πώς να τοποθετείς σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου

Η νέα super glam τάση στο μακιγιάζ λέει #GlitterLips - Θα τη λατρέψεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved