6 super duper hair trends που θα βλέπεις παντού το 2022

Τα hair trends που σίγουρα θα λατρέψεις το 2022!

New year, new you! Έτσι λέει η το ρητό, έτσι δεν είναι; Ένας τρόπος για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να νιώσεις λίγο διαφορετική τις πρώτες μέρες του νέου έτους που διανύουμε, είναι να αλλάξεις κούρεμα και να δοκιμάσεις κάτι νέο.

Δεν χρειάζεται να είναι ακραίο, ούτε πρέπει απαραίτητα να φαίνεται τεράστια αλλαγή, αλλά ένας νέος τρόπος για να κόψεις τα μαλλιά σου ή να τους δώσεις ένα… στυλ, μπορεί να είναι η αιτία για να σε κάνει να νιώσεις άλλος άνθρωπος. Γι΄αυτό και εγώ, σου έχω βρει, για να πάρεις έμπνευση και να διαλέξεις αυτό που θεωρείς ότι θα σου ταιριάζει περισσότερο, 7 hair trends που θα δούμε παντού το 2022. Είσαι έτοιμη;

bella hadid1

10 super duper beauty looks που έκαναν οι teen stars το 2021 - Πάρε έμπνευση!

Ένα κούρεμα άλλου επιπέδου

Ένα πραγματικά καλό κούρεμα (ακόμα κι αν είναι μόνο δύο φορές τον χρόνο) είναι το κλειδί για τη δημιουργία ενός μοντέρνου hair look, το οποίο μπορεί να μακρύ ή κοντό, ανάλογα με τη διάθεσή σου.

hair cut

Bob haircut πάντα και παντού

Αναμφίβολα το κούρεμα του 2021, το bob δεν πάει πουθενά ούτε και το 2022. Διάσημοι κομμωτές αναφέρουν ότι το καρέ κούρεμα έχει τεράστια ζήτηση και είναι διαχρονικό! Δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και σίγουρα θα είναι και το 2022 στις top προτιμήσεις των γυναικών.

Κλασικό στυλ, το bob παραμένει στην πρώτη γραμμή, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές νέες παραλλαγές (αλλαγές σε μήκος, σχήμα, όγκο και στυλ) τις οποίες θα δούμε πολύ το 2022.

https://www.instagram.com/p/CXKC5rqvjVQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για όσες είναι έτοιμες για αλλαγή, ήρθε η ώρα να προχωρήσουν σε λίγο πιο κοντά μαλλιά με αυτό το κούρεμα, με ένα κόψιμο στο ύψος του σαγονιού. Διαφορετικά, μπορείς να πάρεις έμπνευση από τη δεκαετία του 70, και να δοκιμάσεις το κλασσικό καρέ με μήκος μέχρι τον ώμο.

Knotless box braids

Τα πολύ λεπτά, και λεπτομερή στη δημιουργία κοτσιδάκια, θα είναι δημοφιλή τη νέα χρονιά, καθώς και οι πλεξούδες χωρίς κόμπους σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, είναι ό,τι πρέπει για ένα πιο extreme hairstyle. Όχι μόνο φαίνονται ιδιαίτερα, αλλά είναι επίσης ευέλικτα και κολακευτικά.

https://www.instagram.com/p/CE2s0w9Azux/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

An expensive finish

Το ανεπαίσθητο- σχεδόν αόρατο- wet look είναι ό,τι πρέπει για σένα που θέλεις να δείχνεις chic και να έχεις ένα ultra expensive φινίρισμα στα μαλλιά σου.

https://www.instagram.com/p/CXYwMltFbpa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το επαγγελματικό στέγνωμα με πιστολάκι είναι ο απόλυτος τρόπος για να πετύχεις αυτό το εφέ των «ακριβών», λαμπερών μαλλιών αλλά αν θέλεις να το κάνεις στο σπίτι, αναζήτησε προϊόντα που δημιουργούν αυτό το φινίρισμα.

Ένα μεγάλο ΝΑΙ και το 2022 στα hair accessories

Είδαμε τους μεγάλους φιόγκους πλεγμένους σε χτενίσματα στο πρόσφατο Metiers D'Art 2021 της Chanel και είπαμε απλά WOW!

hair clip

Περιμένουμε λοιπόν, ότι οι κορδέλες μαλλιών, οι φιόγκοι, οι μπαρέτες, τα μαντήλια και τα hair clips θα είναι στη μόδα το 2022. Ανεξάρτητα από το χτένισμα που έχεις επιλέξει, τα αξεσουάρ στα μαλλιά είναι super cute!

Oulala, In love with curly hair

Φέτος, τα χτενίσματα είχαν και μια έμπνευση της δεκαετίας του ’70, με τα shags, τα σπαστά μαλλιά και τις πιο ατίθασες μπούκλες να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή όσο περνούσε η χρονιά. Το 2022 λοιπόν, το «κεφάλαιο» μπούκλες, θα είναι μεγάλη τάση, και θα δούμε και το πιο ατημέλητο αποτέλεσμα, αλλά και το πιο στυλιζαρισμένο!

curly hair

Και τα 2 μας αρέσουν πολύ αν και δε σου κρύβω ότι κλίνω προς το ατημέλητο hair look!



Όπως είδαμε λοιπόν, τα hair trends του νέου έτους θα έχουν μια «γεύση» από προηγούμενες δεκαετίες και φέτος, και να σου πω την αλήθεια, το περίμενα, αφού είμαι της άποψης, μόδα είναι και γυρίζει, και το ίδιο έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές στο παρελθόν!

Cover photo: @utilite_acessorios

Λατρεύεις τα piercings; Αυτά είναι τα top trends για το 2022

Η νέα super glam τάση στο μακιγιάζ λέει #GlitterLips - Θα τη λατρέψεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved