Happy New Year! 8 τέλεια outfits για να φορέσεις ανήμερα Πρωτοχρονιάς στο σπίτι

Για να υποδεχθείς την νέα χρονιά με μια θετική νότα!

Μπορεί και οι φετινές γιορτές να είναι λίγο διαφορετικές – με περιορισμένα πάρτι και καλέσματα σε στενούς οικογενειακούς κύκλους - αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να περάσουμε όμορφα ανήμερα Πρωτοχρονιάς στο σπίτι με αγαπημένα πρόσωπα και καλούς φίλους. Και αν ρωτήσεις εμένα προσωπικά, πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα ρεβεγιόν στο σπίτι με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Έτσι απλά να κάτσουμε αγκαλιά στο τζάκι και να είμαστε ευγνώμονες για όλες τις ωραίες στιγμές του χρόνου που πέρασε…. και να μοιραστούμε τα όνειρά μας για την επόμενη χρονιά. Αυτές είναι οι στιγμές που όταν μεγαλώσουμε θα θυμόμαστε γλυκά και νοσταλγικά.

https://www.instagram.com/p/CVnNmppL-KI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι να φορέσεις

Αν λοιπόν και εσύ αποφάσισες να μείνεις την πρώτη μέρα του χρόνου στο σπίτι, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να την περάσεις με τα loungewear ρούχα σου – θα σε πιάσει κατάθλιψη. Άλλωστε, αν αυτοί οι περασμένοι 12 μήνες ήταν δύσκολοι για εσένα (δεν είσαι μόνη), τι καλύτερο από το να βάλεις τα καλά σου για να πεις αντίο στο 2021 με μια πιο θετική νότα;

Όταν βέβαια λέμε τα καλά σου δεν εννοούμε τα πιο glam sequins κομμάτια σου. Ίσως αυτά θα ήταν too much για μια μέρα στο σπίτι. Σου προτείνουμε όμως να επιλέξεις τα αγαπημένα σου κομμάτια, για να νιώσεις άνετα και να έχεις αυτοπεποίθηση την πρώτη μέρα του χρόνου. Συγκεντρώσαμε μερικές φωτογραφίες παρακάτω για να σου δώσουμε έμπνευση. Όπως και να έχει να θυμάσαι αυτό: you rock girl!!!

eswroyxa_prwtoxronia.jpg

New Year's Eve Alert! Πώς το χρώμα… των εσωρούχων θα καθορίσει την τύχη σου το 2022



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @maralafontan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορίτσια, φορέστε ό,τι θέλετε! Η Leni Klum με glam φόρεμα και... σαγιονάρες παραλίας

Επιτέλους Χριστούγεννα και το πρόγραμμα έχει... festive brunch! 10 outfits για να πάρεις ιδέες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved