Η Y2K μόδα όρισε το 2021! Πώς να υιοθετήσεις την τάση την επόμενη χρονιά

Αν έχεις και εσύ μια νοσταλγία, η οποία επικεντρώνεται στη δεκαετία του 2000 και το στυλ, τότε αυτές οι φωτογραφίες θα σου δώσουν πολλή έμπνευση!

Αν το 2021 απέδειξε κάτι, είναι ότι στη μόδα, πολλές τάσεις επιστρέφουν στο προσκήνιο. Από τη λατρεία της βιομηχανίας για ψηλόμεσα τζιν και biker shorts που έγιναν δημοφιλή τη δεκαετία του '90 μέχρι την αναβίωση των φλοράλ εκτυπώσεων από τη δεκαετία του ’70, η μόδα είχε έντονο το στοιχείο της νοσταλγίας το 2021.

Δεν μπορούμε να αντισταθούμε!!!

Το Y2K στυλ, η τάση δηλαδή που μας επαναφέρει στα τέλη των '90s και στο 2000, επέστρεψε χάρη στη Gen-Z στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό σηματοδότησε μεταξύ άλλων την επιστροφή του ασημένιου τζάκετ, του τζιν παντελονιού σε φαρδιά γραμμή, των εντυπωσιακών logos, των μικροσκοπικών bags, του denim on denim και οποιονδήποτε ρούχων σε bubblegum pink. Μη νομίζεις όμως πως μόνο το πλήθος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει εμμονή με την Y2K μόδα. Celebrities του σήμερα όπως η Bella Hadid έχουν δώσει επίσης μια φρέσκια πινελιά σε αυτό το κίνημα που βασίζεται στη νοσταλγία.

memeable_stigmes_modas1.jpg

Οι καλύτερες meme-able στιγμές μόδας που... έριξαν το internet

Αν θέλεις να υιοθετήσεις και εσύ αυτήν την τάση την επόμενη χρονιά, σου προτείνουμε να ψωνίσεις από πλατφόρμες όπως το Depop και το Etsy, στις οποίες θα βρεις πάρα πολλά οικονομικά vintage ρούχα και αξεσουάρ Y2K αισθητικής. Για πιο περιζήτητα κομμάτια πολυτελείας εκείνης της εποχής, όπως την αυθεντική Dior Saddle Bag ή τη Fendi Baguette, έλεγξε τις πλατφόρμες μεταπώλησης ή τα online thrift stores όπως το Vestiaire Collective ή το Grailed.

https://www.instagram.com/p/CXYIJEpIkEW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην gallery παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 12 φωτογραφίες, που πιστεύουμε πως θα σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις αυτήν την τάση τη νέα χρονιά. Είσαι έτοιμη να λάμψεις;;



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @iamgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι σου θυμίζει; Η wow ολόσωμη φόρμα της Dua Lipa είναι η νέα εκδοχή του iconic Versace dress της JLo

Επιτέλους Χριστούγεννα και το πρόγραμμα έχει... festive brunch! 10 outfits για να πάρεις ιδέες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved