#HairGlitter: Η πινελιά λάμψης που θα σε μετατρέψει στην beauty queen της Πρωτοχρονιάς

Την Πρωτοχρονιά θέλουμε να είμαστε λαμπερές από πάνω έως κάτω! So, hair glitter and just trust the process, girl!

Τα Χριστούγεννα τα αφήσαμε πίσω και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για να αφήσουμε πίσω και το 2021. Σε λίγες μέρες υποδεχόμαστε το 2022 και είμαι σίγουρη οτι έχεις ήδη σκεφτεί ποιο θα είναι εκείνο το φόρεμα με τις παγιέτες που θα βάλεις, το μακιγιάζ σου, με το κόκκινο κραγιόν και το glitter στα μάτια να είναι σίγουρα μέσα σε αυτό, και φυσικά τα παπούτσια, το παλτό και το hairstyling, για να ολοκληρωθεί σωστά το look.

Όμως, η προετοιμασία μπορεί... να μηn τελειώσει εδώ! Σου έχω βρει αυτή την πινελιά με την οποία, έτσι απλά θα απογειώσεις αυτή σου την Πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση και θα κάνεις τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Ποια είναι αυτή; Hair glitter, και είσαι έτοιμη!

kokkino kragion

Τα Χριστούγεννα θέλουμε κόκκινα χείλη! 10 κόκκινα κραγιόν μόνο για σένα

Τις γιορτές θέλουμε να είμαστε λαμπερές από πάνω έως κάτω

Νομίζω οτι είναι καιρός να θυμηθούμε αυτό το σπρέι που δίνει αυτή τη διακριτική λάμψη στα μαλλιά. Άλλωστε, το glam όλες το θέλουμε σε κάθε έκφανσή του αυτές τις γιορτινές μέρες. Και πώς να μη συμβαίνει αυτό, αφού και οι έξοδοι και τα ρεβεγιόν, με συγγενείς και φίλους, είναι αμέτρητα!

Η διαδικασία για να βάλεις glitter στα μαλλιά σου είναι απλή! Δεν παίρνει καθόλου χρόνο, ολοκληρώνεις την ετοιμασία σου, και μετά το άρωμα απλά προσθέτεις με ένα πάτημα, αυτή τη λάμψη στα μαλλιά που θα ζηλεύουν όλες.

Σκέψου απλά, θα χορεύεις και τα μαλλιά σου καθώς τινάζονται και κουνιούνται (αν τα έχεις κάτω) ταυτόχρονα θα λάμπουν και θα τα κοιτάνε όλοι! Το ίδιο και αν τα έχεις πιασμένα φυσικά. Τι περιμένεις λοιπόν; Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.

Θα τους εντυπωσιάσεις όλους!



Τρέξε στην gallery και δες που θα τα βρεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι γιορτές πλησιάζουν! Πώς θα κάνεις το απόλυτο smokey eye

Bling Bling! Τα Χριστούγεννα θέλουμε λάμψη στο βλέμμα - 10 σκιές με glitter για να διαλέξεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved