Τι σου θυμίζει; Η wow ολόσωμη φόρμα της Dua Lipa είναι η νέα εκδοχή του iconic Versace dress της JLo

Τι κάνεις όταν χωρίζεις; Αυτό το look είναι η απάντηση!

Είτε πρόκειται για ένα εφαρμοστό catsuit είτε για ένα βαθύ ντεκολτέ, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που φοβάται να φορέσει η Dua Lipa. Η pop star κοινοποίησε μερικές φωτογραφίες στις οποίες φοράει μια πολύχρωμη ολόσωμη φόρμα με ψυχεδελικά μοτίβα σε πράσινη απόχρωση από τον οίκο Versace.

Το μακρυμάνικο κορμάκι με βάτες στους ώμους περιλάμβανε αρκετά κεφάλια Μέδουσας, σύμβολο γοητείας του οίκου Versace. Η βασίλισσα του στιλ Y2K πρόσθεσε μια τολμηρή μπλε La Medusa τσάντα στο look της και χάρισε στους followers της στο Instagram μια impromptu φωτογράφιση. Φυσικά, αυτή η ανάρτηση τράβηξε την προσοχή της Donatella Versace, η οποία άφησε κάτω από την φωτογραφία ένα σχόλιο στο οποίο λέει πως το σύνολο είναι «μαγευτικό». «Έχω αστέρια στα μάτια μου — αυτός είναι ένας τρόπος για να με κάνεις να έχω παραισθήσεις! DUAAAA είσαι ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ», έγραψε συγκεκριμένα.

butterfly_print_tasi_dua_lipa_bella_hadid.jpg

Butterfly print: Το νοσταλγικό μοτίβο που έχει τραβήξει την προσοχή της Bella Hadid και της Dua Lipa

Look που μας θύμισε το iconic πράσινο φόρεμα της Jennifer Lopez

Λες και η ολόσωμη φόρμα δεν ήταν αρκετά σέξι, το κομμάτι περιλάμβανε ένα βαθύ ντεκολτέ που σχεδόν έφτανε στον αφαλό της! Μετά από προσεκτική παρατήρηση, το neon κοστούμι μας θύμισε ένα iconic dress που φόρεσε πριν από δύο δεκαετίες η ακόμα πιο iconic Jennifer Lopez. Πιο συγκεκριμένα, πιστεύουμε πραγματικά πως το look της Dua πρόκειται για μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή του αξέχαστου πράσινου jungle dress από τον οίκο Versace που φόρεσε η Jennifer Lopez στα Grammys του 2000.



Να θυμίσουμε πως η JLo φόρεσε ξανά το εμβληματικό αυτό φόρεμα σε επίδειξη μόδας της Donatela Versace στο Μιλάνο για την κολεξιόν Spring 2020.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dualipa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χώρισαν η Dua Lipa και ο Anwar Hadid; Όλη η αλήθεια!

Το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής της Dua Lipa για να διατηρεί το σώμα της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved