Merry Christmas, girl! Ψάχνεις χτένισμα για το βράδυ; Sleek ponytail και θα είσαι super hot

Σου βρήκα το τέλειο χτένισμα για σήμερα το βράδυ! Τι λες για sleek ponytail;

Μπορεί να συσχετίζεις τις αλογοουρές με το γυμναστήριο και τις καθημερινές υποχρεώσεις που έχεις, μιας και πρόκειται για ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα. Δεν είναι μόνο για το πρωί, όμως!

Η αλογοουρά μπορεί να αποτελέσει ένα κομψό και super duper χτένισμα για τις βραδινές σου εξόδους, για επισκέψεις, για πάρτι και φυσικά για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Θα τους εντυπωσιάσεις όλους!

hair care

Do it girl! Πώς να λούσεις τα μαλλιά σου σωστά σε 6 απλά βήματα

Το απόλυτο haistyle για τις γιορτές!

Το μόνο που χρειάζεται, για να δώσεις αυτό το κάτι παραπάνω στην αλογοουρά σου και να έχεις ένα πιο επαγγελματικό απότέλεσμα, είναι να δημιουργήσεις ένα απαλό, κομψό φινίρισμα για την πιο μοντέρνα εμφάνιση ever (σοβαρά, απλώς ρίξε μια ματιά στις εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities στο κόκκινο χαλί και σίγουρα θα δείς αυτό το sleek hairstyle).

Τώρα, αν συνήθως τα μαλλιά σου φριζάρουν, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεκινήσεις στο ντους με ένα σαμπουάν κατά του φριζαρίσματος και conditioner για να διασφαλίσεις ότι η αλογοουρά σου θα φαίνεται λεία όλη την ημέρα. Εδώ, θα δούμε μαζί βήμα- βήμα πώς θα κάνεις την πιο sleek αλογοουρά που θα είναι απλά ξεχωριστή.

Μόλις βρήκες το χτένισμα που θα κάνεις το βράδυ των Χριστουγέννων, δηλαδή απόψε, αλλά και γιατί όχι στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Φύγαμε για τη super hot sleek ponytail!

https://www.instagram.com/p/CXTTSn8I5aw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1. Όλα ξεκινάνε από το σωστό λούσιμο

Για να πετύχεις το απόλυτο αποτέλεσμα θα πρέπει να ξεκινήσεις με τη σωστή προετοιμασία των μαλλιών σου και το πρώτο βήμα δεν είναι άλλο από το σωστό λούσιμο. Ξεκίνα με το σαμπουάν σου με το οποίο θα κάνεις δύο καλά λουσίματα και μόλις ξεπλύνεις συνεχίζεις με το conditioner. Απόφυγε την εφαρμογή conditioner στη ρίζα σου, καθώς αυτό μπορεί να κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται λιπαρά! Άφησέ το για 1-2 λεπτά και ξέπλυνε καλά με χλιαρό νερό.

Το πολύ ζεστό νερό μπορεί να αφαιρέσει τα φυσικά έλαια της τρίχας, αφήνοντας τα μαλλιά σου ξηρά και θαμπά, γι' αυτό είναι σημαντικό να τα ξεπλένεις σε χλιαρές θερμοκρασίες. Μόλις τελειώσεις το λούσιμο, βγες από το ντους και στέγνωσε τα μαλλιά σου με ένα βαμβακερό μπλουζάκι (μια πετσέτα μπορεί να κάνει τα μαλλιά σου να φριζάρουν ενώ το βαμβακερό ύφασμα θα τα κάνει πιο απαλά).

#2. Στέγνωσε τα μαλλιά σου με το πιστολάκι

Για να δημιουργήσεις μια κομψή αλογοουρά, θα πρέπει να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με πιστολάκι για ένα πιο λείο αποτέλσμα. Για να το κάνεις αυτό, εφάρμοσε ένα προϊόν κατά της θερμότητας ώστε να προστατέψεις την τρίχα σου.

#3. It’s time to create the hot hairstyle

Τώρα το πιο διασκεδαστικό κομμάτι έφτασε: Ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις την πιο sleek ponytail ever! Μια λεία, κομψή αλογοουρά φαίνεται καλύτερα όταν είναι τοποθετημένη ψηλά. Τράβηξε, λοιπόν, τα μαλλιά σου προς τα πάνω και βούρτσισέ τα πίσω ξεκινώντας από το κέντρο του κεφαλιού σου.



Στη συνέχεια βουρτσίζεις τα πλαϊνά προς τα πίσω. Στρώνεις φυσικά και εκείνα τα σπαστικά τουφάκια που πάντα θα πετάνε και θα σου σπάνε τα νεύρα! Μόλις τελειώσεις, στερεώνεις την αλογοουρά σου με ένα λαστιχάκι. Για ένα πιο κομψό look, τύλιξε μια τούφα σου γύρω από την αλογοουρά. Για να το κάνεις αυτό, πάρε ένα μικρό τμήμα μαλλιών από την αλογοουρά σου και ξεκίνα να το στροφοφυρνάς στη βάση της κοτσίδας σου. Δέστο και σταθεροποίησέ το με τσιμπιδάκια για να μείνει στη θέση του και Voila!

#4. Ou LaLa, I want sleek result please!

Τώρα που τελείωσες με τη δημιουργία της αλογοουράς σου, ήρθε η ώρα να βεβαιωθείς ότι το χτένισμα θα παραμείνει στη θέση του όλη την ημέρα και το αποτέλεσμα θα έχει wet εφέ. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Ψεκάζοντας ένα σπρέι μαλλιών που ενισχύει τη λάμψη τους.

Διαφορετικά χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου gel μαλλιών, από το οποίο θα πάρεις μια ελάχιστη ποσότητα. Τώρα, με μια χτένα με πολλά, λεπτά δοντάκια τοποθετείς το προϊόν χτενίζοντας τα μαλλιά σου! Και...έτοιμη! Εύκολο έτσι;



Τρέξε στην gallery να δεις τις πιο WOW sleek αλογοουρές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Money Piece: Το hair color trend που θα φωτίσει το πρόσωπό σου και θα σε ανανεώσει

Οι γιορτές πλησιάζουν! Πώς θα κάνεις το απόλυτο smokey eye

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved