Οι 6 πιο hot τάσεις στα πανωφόρια - Για να είσαι cozy όλο τον χειμώνα!

Choose your favourite!

Υπάρχει κάτι πραγματικά πολυτελές και απλό σε ένα υπέροχο χειμωνιάτικο παλτό που μπορείς απλά να φορέσεις όταν βγεις από την πόρτα, γνωρίζοντας ότι ολοκληρώνει αβίαστα το σύνολό σου - δεν έχει καν σημασία τι φοράς από μέσα. Νομίζω ότι μπορούμε όλες να συμφωνήσουμε στη χρηστικότητα και την αναγκαιότητα ενός παλτό – αν υπάρχει μόνο ένα item που έπρεπε να επιλέξουμε γι΄ αυτήν την σεζόν, τότε αυτό θα ήταν το παλτό φυσικά.



Έχοντας αυτό κατά νου, αξίζει να επενδύσεις στο σωστό και έχουμε κάνει όλη τη δουλειά για σένα, ώστε να αισθάνεσαι καλά για την αγορά σου. Οι τάσεις στα παλτό είναι σε μεγάλο βαθμό διαχρονικές και τα στυλ που παραμένουν στη μόδα είναι και τα πιο κλασικά. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται απαραίτητα να επενδύσεις σε ένα νέο παλτό – μπορείς να προσαρμόσεις αυτά που έχεις ήδη στις νέες τάσεις.

palto_se_edona_xrwmata.jpg

Άσε το μαύρο πανωφόρι σου στην άκρη - Φέτος θα φοράς μόνο χρωματιστά παλτό!

https://www.instagram.com/p/CU-EBnmtKA-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

It's coat season again

Το σημαντικό είναι να εκπροσωπεί το στυλ σου, αφού θα είναι το πρώτο πράγμα που δει κανείς πάνω σου. Για να βρεις λοιπόν αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα, είναι μια καλή ευκαιρία να δεις τις τάσεις της σεζόν. Από τα supersize puffers με αίσθηση streetwear μέχρι τα glamorous μάλλινα παλτό, συνέχισε παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα έξι κορυφαία trends στα παλτό, ώστε να επιλέξεις το αγαπημένο σου.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @standstudio.official

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο αυτά τα 3 trends στα παλτό χρειάζεται να ξέρεις φέτος (+10 super chic επιλογές για εσένα)

Black is the new black - Τα 10 ωραιότερα μαύρα παλτό της αγοράς για τον φετινό χειμώνα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved