10 cool τρόποι να φορέσεις το κασκόλ σου φέτος τον χειμώνα

Τα κασκόλ, σύμβολα της άνεσης και της ζεστασιάς, θα προσθέσουν extra πόντους στυλ στο σύνολό σου!

Αν και υπάρχουν ζιβάγκο και πουλόβερ με cowl neck, δηλαδή αυτά με τον τεράστιο γιακά που πέφτει μπροστά στο ντεκολτέ, για να μας κρατήσουν ζεστές αυτόν τον χειμώνα, τα κασκόλ θα παραμείνουν πάντα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας μας για εκείνες τις ψυχρές μέρες και νύχτες.

https://www.instagram.com/p/Bq7wE2Kn-u0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και το να φοράς ένα κασκόλ όταν κάνει κρύο δεν είναι κάτι το πρωτοποριακό, οι fashion designers έχουν επανασχεδιάσει αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ σε νέα χρώματα, υφάσματα και μοτίβα, το οποίο μπορεί πλέον να ζωντανέψει τα μουντά χειμερινά μας σύνολα.

lepta_kaskol_gadia_dekaetia_2010_epistrofi6.jpg

Η επιστροφή της δεκαετίας του 2010: Τα skinny scarves και τα arm socks ήρθαν για να μείνουν



Οι εντυπωσιακές επιλογές στην αγορά

Από φωτεινά καρό prints μέχρι ζωηρά colorblock στυλ, τα κασκόλ αυτής της σεζόν είναι μοντέρνα και εντυπωσιακά. Τυπικά κατασκευασμένα από μάλλινο, πλεκτό ή ύφασμα κασμίρι, θα προσφέρουν άφθονη ζεστασιά και πινελιά πολυτελείας.

Ένα πράσινο κασκόλ, για παράδειγμα, συνδυασμένο με μια καμπαρντίνα και ένα τζιν παντελόνι, θα δημιουργήσουν ένα relaxed look. Φορεμένο πάνω από ένα top και συνδυασμένο με παντελόνι, ένα μονόχρωμο κασκόλ θα δώσει κομψότητα σε οποιαδήποτε εμφάνιση. Ενώ ψάχνεις στις ιστοσελίδες των αγαπημένων σου brands για να βρεις σε ποιο απ’ όλα να επενδύσεις, μη διστάσεις να δέσεις το πλεκτό πουλόβερ γύρω από τον λαιμό σου για το ίδιο αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CLzvE02L_4F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις πώς τα πιο cool κορίτσια φοράνε τα κασκόλ φέτος. Άντλησε έμπνευση για το πώς μπορείς και εσύ να ενσωματώσεις αυτό το αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα σου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @xeniaadonts

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ζώνη είναι must have αξεσουάρ του φθινοπώρου! Πώς θα τη φορέσεις (video)

Τα 6 πιο hot denim trends του 2022 - Δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved