Money Piece: Το hair color trend που θα φωτίσει το πρόσωπό σου και θα σε ανανεώσει

Είναι παντού στο TikTok και είναι απλά WOW!

Είναι αλήθεια! Περνούσαμε την κάθε ημέρα στο lockdown έχοντας όνειρο να δοκιμάσουμε τις τελευταίες τάσεις στα μαλλιά. Ξανθά μαλλιά; Καλή ιδέα! Κούρεμα bob; Κόψτ’ τα όλα. Ακόμη και το μαύρο χρώμα; Ναι, δεν υπήρχε τάση που δεν μας περνούσε από το μυαλό οτι θέλουμε να τη δοκιμάσουμε και ας σκεφτόμαστε τώρα με καθαρό μυαλό ότι τελικά μεγάλα λόγια λέγαμε…

Όταν η επίσκεψη στο κομμωτήριο εμπεριέχει και αλλαγή του χρώματος των μαλλιών μας, τότε χρειάζεται καθαρή σκέψη και όχι επιπολαιότητες. Στην καραντίνα απλά είχαμε τρελαθεί και θέλαμε τα πάντα, ότι πιο τρελό μπορούσαμε να σκεφτούμε!

red hair33

#DarkRedhair: Τα σκούρα κόκκινα μαλλιά είναι η μεγαλύτερη τάση του χειμώνα

Έχεις ραντεβού στο κομμωτήριο; Δοκίμασε λίγες ανταύγειες

Αλλά τώρα που βγήκαμε και το κομμωτήριο είναι επίσημα ανοιχτό, ψάχνουμε για μια ελαφρώς πιο μικρή αλλαγή, κάτι απαλό και κολακευτικό για τον χειμώνα που δεν απαιτεί συχνή συντήρηση.

Τι θα έλεγες για λίγες ανταύγειες "money piece"; Πρόκειται για μια πολύ ωραία τάση που αφορά τις ανοιχτές ανταύγειες μπροστά και γύρω από το πρόσωπο με τεχνική balayage. Φυσικά, σου έχω συγκεντρώσει 10 ιδέες για να σε δελεάσω και γιατί όχι, να σε πείσω να δοκιμάσεις κάτι νέο, και πιο γλυκό στα μαλλιά σου!

Οι ανταύγειες είναι ένας τρόπος να αλλάξεις την εμφάνισή σου χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις όλο το χρώμα των μαλλιών σου. Θα φωτίσουν το πρόσωπό σου και θα τονίσουν ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά σου.

Η τάση των 90s που έκανε δυναμικό comeback

Το money piece έγινε δημοφιλές στη δεκαετία του '90 και έχει κάνει ένα δυναμικό comeback τον τελευταίο καιρό. Είναι μια εξαιρετικά κολακευτική επιλογή για κάθε κορίτσι, γιατί φωτίζει όπως προανέφερα το πρόσωπό σου, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του αλλά και το δικό σου βασικό χρώμα μαλλιών.

Το καλύτερο από όλα; Αυτή η τεχνική λειτουργεί σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών και πραγματικά μπορεί να ταιριάζει σε όλες. Είτε το φυσικό σου χρώμα είναι σκούρο ξανθό, είτε σοκολατί, είτε καστανό αυτή η επιλογή θα σου ταιριάζει απόλυτα, και για να το πετύχεις μπορείς να επιλέξεις τρεις ή τέσσερις αποχρώσεις πιο ανοιχτές από το φυσικό σου.



Μια πρόταση που δεν χρειάζεται συχνή συντήρηση στο κομμωτήριο, σου τονίζει το πρόσωπο και φυσικά σου δίνει ένα πολύ όμορφο και κομψό αποτέλεσμα.



Τι περιμένεις λοιπόν; Έφυγες για money piece ανταύγειες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σου μένουν τούφες μαλλιών στο χέρι; Δες τι φταίει και πώς θα το αντιμετωπίσεις

Σπάνε εύκολα οι άκρες των μαλλιών σου; Κάνε το πείραμα και δες τι φταίει

Πηγή Κεντρικής: adina_pignatare



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved