#CandycaneNails: Πιο χριστουγεννιάτικο nail art από αυτό δεν υπάρχει - 10 μανικιούρ μόνο για σένα

Τι λες το μανικιούρ των Χριστουγέννων να έχει μια γεύση από...γλειφιτζούρι;

Ένα από τα μανικιούρ που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις φέτος τα Χριστούγεννα είναι τα candy cane nails! Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη έμπνευση προήλθε από το γλειφιτζούρι, ένα γλυκό που απολαμβάνεις πολύ τις μέρες των γιορτών.

Το συγκεκριμένο nail art είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει και δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες. Αυτό το αναφέρω σε περίπτωση που θες να το δοκιμάσεις και μόνη σου, just do it! Το κόκκινο και το λευκό είναι τα κύρια χρώματα γι αυτό το σχέδιο, αλλά μπορείς να προσθέσεις και μια λωρίδα πράσινου χρώματος.

xmas nailart1

Ποιος είπε ότι το glitter είναι μόνο για τα Χριστούγεννα; 10 εορταστικά nail art για όλο τον χρόνο



Το απόλυτο μανικιούρ για τις γιορτές

Αν επιλέξεις το χρώμα βάσης για το μανικιούρ σου να είναι κόκκινο, τότε θα πρέπει να κάνεις τις ρίγες με λευκό χρώμα. Αν πάλι επιλέξεις το λευκό για βάση, τότε θα προσθέσεις αντίστοιχα μερικές κόκκινες ρίγες.

https://www.instagram.com/p/CW3f3yWPiJ-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης, εάν οι δεξιότητές σου στο σχέδιο είναι αρκετά καλές, μπορείς να δοκιμάσεις να σχεδιάσεις ένα ολόκληρο γλειφιτζούρι. Παρακάτω σου έχω συγκεντρώσει 10 super WOW candy cane nails για να αποφασίσεις ποιο σχέδιο σου αρέσει και θα αποτελέσει φυσικά, σίγουρη επιλογή για το Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σου.

Να είσαι σίγουρη πως ένα πιο παιχνιδιάρικο nail art μπορεί να κάνει χαμό και να συνδυαστεί απόλυτα με τα outfits που έχεις στο μυαλό σου ότι θα βάλεις τις γιορτινές μέρες!



Πάμε να τα δούμε λοιπόν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#FrenchMoon: Το εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ που ήρθε για να μείνει

Filigree french manicure: Η πιο κομψή εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ και 10 nail art για να διαλέξεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved